Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Σίχαμα, δεν είσαι άνθρωπος...»: Άγριο κράξιμο στον Θεόδωρο Λιβάνιο μετά τη δήλωσή του για τη συντριβή του Canadair στην Κάρυστο

«Η ζωή συνεχίζεται»

26 Ιουλίου 2023 13:19
«Σίχαμα, δεν είσαι άνθρωπος...»: Άγριο κράξιμο στον Θεόδωρο Λιβάνιο μετά τη δήλωσή του για τη συντριβή του Canadair στην Κάρυστο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα σχόλιο που προκάλεσε άγριο κράξιμο, προχώρησε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, από την Βουλή, ο οποίος αναφερόμενος στην τραγωδία με τους νεκρούς πιλότους από συντριβή του Canadair στην Κάρυστο είπε «ευτυχώς η δυστυχώς η ζωή συνεχίζεται». «Σίχαμα, δεν είσαι άνθρωπος...» αναφέρεται σε μερικά tweets.

Παράλληλα, αυτή την ώρα βρίσκονται ψυχολόγοι στο σπίτι του Περικλή Στεφανίδη για να στηρίξουν την οικογένειά του.

Πριν γίνει γνωστή η είδηση ότι οι δύο πιλότοι ανασύρθηκαν νεκροί, μετά από την πτώση Canadair στην Κάρυστο, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, είπε τα εξής:

«Είμαι συγκλονισμένος από το βίντεο της πτώσης. Ως κάτοικος Ελευσίνας γνώριζα πολλούς πιλότους πυροσβεστικών αεροσκαφών και τις οικογένειες τους.

Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας. Να ευχηθούμε να είναι όλα καλά. Το είδα το βίντεο και είναι απίστευτο.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται, οπότε επιστρέψετε μου να σας μιλήσω για το νομοσχέδιο»

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Η απάντηση του Θεόδωρου Λιβάνιου

«Οι στιγμές είναι τραγικές για να αφιερώσει κανείς έστω και μια φράση για την ενσυναίσθηση που λείπει από όσους βρίσκουν το κουράγιο να ρίξουν λάσπη εκμεταλλευόμενοι την ανθρώπινη απώλεια.

Ολόκληρη η δήλωση, χωρίς τη μονταζιέρα της χυδαιότητας:»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share