Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από πρώην εθελοντή για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Δεν τα έδιναν σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη» (video)

«Μόλις πήγα, συνάντησα μία εχθρική συμπεριφορά, με διώξανε»

5 Φεβρουαρίου 2024 18:00
«Βόμβα» από πρώην εθελοντή για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Δεν τα έδιναν σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Πρώην εθελοντής το 2022 στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» καταγγέλλει πως βρεφικά γάλατα και πάνες από δωρεές εξαφανίζονταν και περιγράφει την άσχημη εμπειρία του στην εκπομπή «T-live».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι επειδή είχε ανάγκη τα τρόφιμα για την οικογένειά του, τού επέβαλαν να δουλεύει χωρίς αμοιβή. Επίσης, αποκάλυψε ότι είχε παρακολουθήσει για δύο βράδια τι συμβαίνει και εξαφανίζονταν οι πάνες και τα βρεφικά γάλατα από την αποθήκη της Κοινωνικής Κουζίνας και είχε ανακαλύψει ότι υπήρχε φύλακας που τα έβγαζε στον δρόμο και εν συνεχεία μεταφέρονταν προς… το άγνωστο με τρίκυκλα!

«Όταν πήγα στην Κοινωνική Κουζίνα, αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με έξωση από το σπίτι. Δεν είχα τρόφιμα, δεν είχα να καλύψω τις πρώτες ανάγκες του παιδιού μου. Πήγα να ζητήσω βοήθεια, και πιο συγκεκριμένα τρόφιμα. Μόλις πήγα, συνάντησα μία εχθρική συμπεριφορά με το που πάτησα το πόδι μου εκεί. Με διώξανε. Μετά από δύο ημέρες ξαναπήγαμε, γιατί με έστειλε κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος, αφού είχα κάνει μία ανάρτηση στα social media που ζητούσα βοήθεια», ανέφερε αρχικά ο πρώην εθελοντής.

«Με το που είπα ποιος άνθρωπος με έστειλε, με έβαλαν μέσα, μου έδωσαν τρόφιμα. Δεν έδιναν σε κανέναν άγνωστο τρόφιμα. Τη δεύτερη φορά που ζήτησα και πάλι τρόφιμα που χρειαζόμασταν, μου είπαν ότι δε γίνεται να παίρνω έτσι πράγματα και πρέπει να δουλεύω. Μάλιστα, το ωράριο που μου έβγαλαν είναι 11:30 με 19:00 χωρίς αμοιβή. Για να παίρνω τρόφιμα», πρόσθεσε ο πρώην εθελοντής.

Διαβάστε ακόμα: Ο Άλλος Άνθρωπος: Ετήσια συνδρομή ζητούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος - Το ποσό που λάμβανε από τα μέλη της δομής (video)

Όπως ισχυρίστηκε ακόμη, υπήρχαν μεγάλες ποσότητες από βρεφικά γάλατα και πάνες. «Αυτά που είχα φτιάξει εγώ ήταν τουλάχιστον 350 κουτιά. Δεν τα έδιναν σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί εξαφανίζονταν οι πάνες. Εγώ γέμιζα το βράδυ την αποθήκη και το πρωί ήταν άδεια. Παρακολούθησα δύο βράδια τι γίνεται. Υπήρχε ένας φύλακας και έμπαινε μετά τις 11 τη νύχτα μέσα στην Κοινωνική Κουζίνα. Μετά έβγαζαν πράγματα έξω. Τα φόρτωναν σε τρίκυκλα και εξαφανίζονταν», σημείωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share