Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Μαινόμενος Κούγιας στον «αέρα» του MEGA για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Νομίζω θα κάνετε ρεκόρ τηλεθέασης όταν μιλάω εγώ - Είναι το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο στον κόσμο»

Ευθεία επίθεση του γνωστού ποινικολόγου στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο

17 Ιανουαρίου 2024 17:35
Μαινόμενος Κούγιας στον «αέρα» του MEGA για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Νομίζω θα κάνετε ρεκόρ τηλεθέασης όταν μιλάω εγώ - Είναι το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο στον κόσμο»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αγανακτισμένος παρενέβη στον «αέρα» ο ποινικολόγος και συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του σταθμού για την υπόθεση της εντολέως του.

«Θέλω να παρέμβω αγανακτισμένος» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας παρεμβαίνοντας στο LIVE News του MEGA, από «ένα μικρό ταβερνάκι του Πειραιά», όπως ανέφερε ο ίδιος. Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άκουσα μιλάτε για το τεκμήριο αθωότητας.

Το τεκμήριο αθωότητας πρέπει να το σέβονται πρώτα οι εισαγγελείς και οι δικαστές. Οι ερωτήσεις που γίνονται από την πρόεδρο για την απολογία της, για την οποία ούτε ένα θετικό σχόλιο δεν κάνατε, έχω πάρει όλες τις κασέτες των εκπομπών σας και τις μελετάμε στο γραφείο – το έχω προαναγγείλει ότι θα στραφούμε νομικά εναντίον δημοσιογράφων και καναλιών.

Παράλληλα, είχαμε ξέσπασμα από Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη: «Δεν ξέρω ποιος την έβαλε και αν υπάρχει»

Σήμερα αποκρύψατε το γεγονός και είπατε ότι έφυγα, δήλωσα ότι φεύγω και πηγαίνω στο μικτό ορκωτό που ο εντολέας μου αντιμετωπίζει κατηγορία για διπλή ανθρωποκτονία. Θα μπορούσα να διακόψω τη δίκη αλλά θέλω να διευκολύνω τη διαδικασία.

Η δίκη αυτή είναι το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο στον κόσμο. Η αιτιολογία της παραπομπής και η προσωρινή της κράτηση οφείλεται στο ότι κάποιες νοσηλεύτριες και κάποιοι γιατροί οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια ιατρικά λάθη, το παιδί πριν πάθει πρώτη ανακοπή δεν το επισκέφθηκε ποτέ παιδο-καρδιολόγος.

Στα επόμενα στάδια της δίκης, όταν μετά την ανακοπή, εξαιτίας καθυστερημένης αναζωογόνησης να ενημερώσει τους γονείς το παιδί θα γίνει τετραπληγικό και συνέχισε 1 ώρα και 10 λεπτά γιατί ενώ είχε εφημερία ήταν σπίτι του. Από εκεί και πέρα αρχίζει το μαρτύριο μιας γυναίκας που ήταν μια ηρωίδα. Θα ακούσετε εμένα, δεν θα κάνετε πια μονολόγους. Θέλετε να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας ενόψει των δικαστηρίων που θα αντιμετωπίσετε.

Είπατε πολύ αφηρημένα ότι έκανε εντύπωση στην πρόεδρο, γιατί ρωτούσε να μάθει σε ποια ιατροδικαστική υπηρεσία θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή την οποία ζήτησε η ίδια. Ξέρετε γιατί έγινε; Γιατί όταν χάθηκε η Μαλένα στο ίδιο νοσοκομείο πήγαν στο Α/Τ αμέσως και έκαναν μήνυση για ιατρικό σφάλμα. Έγινε ιατροδικαστική και έβγαλε λάδι τους γιατρούς του Παίδων.

Δεν μου έχετε δώσει κανένα χρόνο, έπρεπε να είμαι 70 ημέρες στην τηλεόραση που δεν το επιθυμώ. Έχετε λάθος ενημέρωση από τους νεαρούς που στέλνετε. Η απολογία είναι ιερή στιγμή του κατηγορούμενου. Η κ. Πισπιρίγκου παραπέμφθηκε με κουτσομπολιά. Αφήστε με να τελειώσω. Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας ήταν αν δικαιολογείτο η κλινική εικόνα.

Τέλος στην παραίνεση του παρουσιαστή του LIVE News, «λίγο σύντομα όμως», ο δικηγόρος σημείωσε χαρακτηριστικά «Νομίζω θα κάνετε ρεκόρ τηλεθέασης όταν μιλάω εγώ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share