Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Βόμβα» Αλέξη Κούγια για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία: «Δεν είναι Ρομά! Μονταρισμένο το βίντεο που κυκλοφόρησε» (Video)

«Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο αδερφός του θύματος και δύο ακόμα κορίτσια, οι οποίοι επίσης δεν ήταν Ρομά»

15 Νοεμβρίου 2023 09:59
«Βόμβα» Αλέξη Κούγια για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία: «Δεν είναι Ρομά! Μονταρισμένο το βίντεο που κυκλοφόρησε» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου του 17χρονου στην Βοιωτία από πυροβολισμό αστυνομικού της ΟΠΚΕ προχώρησε ο δικηγόρος του ένστολου, Αλέξης Κούγιας.

Σε βραδινή του παρέμβαση στο One Channel, ο κ. Κούγιας δήλωσε πως, διαβάζοντας την δικογραφία, ο 17χρονος δεν ήταν Ρομά, και εξέφρασε την απορία του γιατί βγαίνουν ομάδες Ρομά στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατό του. Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά της Αστυνομίας που δεν το έχει ήδη διευκρινίσει με ανακοίνωσή της.

«Δεν είναι Ρομά! Μονταρισμένο το βίντεο που κυκλοφόρησε»

Συνεχίζοντας, ο κ. Κούγιας είπε πως το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και δείχνει την καταδίωξη του 17χρονου είναι μονταρισμένο, λέγοντας πως είναι διπλάσιας χρονικής διάρκειας και δείχνει και την “συγκλονιστική αντίδραση του αστυνομικού”, που όπως είπε, φανερώνει ότι “δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί”.

Ο κ. Κούγιας συνέχισε λέγοντας πως μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο αδερφός του θύματος και δύο ακόμα κορίτσια, οι οποίοι επίσης δεν ήταν Ρομά. Επίσης, επικαλούμενος την κατάθεση του αδερφού του 17χρονου, ο Κούγιας δήλωσε πως το θύμα ακούμπησε το όπλο του αστυνομικού.

Θάνατος 17χρονου στη Βοιωτία: Καρέ καρέ η μοιραία αστυνομική καταδίωξη που στοίχισε τη ζωή στον νεαρό Ρομά

Θάνατος 17χρονου στη Βοιωτία: Σε βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεταικ αρέ καρέ η μοιραία αστυνομική καταδίωξη που στοίχισε τη ζωή στον νεαρό Ρομά.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταγράφει το όχημα στο οποίο επέβαινε ο νεαρός με τρία ακόμη άτομα να περνά με ταχύτητα από το σημείο και να ακολουθείται στενά από δεύτερο αστυνομικό όχημα. Την ίδια ώρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο αστυνομικός.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά ακούγονται φρένα, φωνές και ένας πυροβολισμός. Στη συνέχεια, χωρίς να το βλέπουμε, αλλά ακούμε και εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε τι διαδραματίστηκε. Ουρλιαχτά και ένα μόνιμο ερώτημα: «Γιατί;».

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share