Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Αρπαγή 15χρονης στη Ραφήνα: Αυτός είναι ο 38χρονος δράστης! «Κατέβασε το παντελόνι, έδειξε τα γ@νν@τ@κ@ του όργανα και...» - Έγκυος 8 μηνών η γυναίκα του (Video)

«Φοβήθηκα πάρα πολύ, άρχισα να κλαίω» - Οι εφιαλτικές στιγμές της ανήλικης

21 Οκτωβρίου 2023 08:25
Αρπαγή 15χρονης στη Ραφήνα: Αυτός είναι ο 38χρονος δράστης! «Κατέβασε το παντελόνι, έδειξε τα γ@νν@τ@κ@ του όργανα και...» - Έγκυος 8 μηνών η γυναίκα του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία για την αρπαγή της 15χρονης μαθήτριας την ώρα που γύριζε από το σχολείο στο σπίτι της στη Ραφήνα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την αστυνομική έρευνα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 38χρονος προσπάθησε να ασελγήσει με τη 15χρονη να καταφέρνει να βγαίνει από το αυτοκίνητο και αμέσως να καλεί σε βοήθεια.

Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 4 καθώς η 15χρονη μαθήτρια περπατούσε επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Κόκκινο Λιμανάκι. Ξαφνικά ένα μαύρο τζιπ σταματά δίπλα της με τον οδηγό να την ρωτά αν θέλει να την πάει κάπου.

Το κορίτσι απαντά αρνητικά και τότε ο άγνωστος άνδρας αποβιβάζεται και –όπως καταγγέλλεται- την βάζει με τη χρήση βίας μέσα στο αμάξι του. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μικρή μαθήτρια στους αστυνομικούς, ο άγνωστος άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Η ανήλικη άρχισε να ουρλιάζει προσπαθώντας να βγει από το αμάξι.

Έγκυος 8 μηνών η γυναίκα του 38χρονου - «Είναι όλα ψέματα» ισχυρίζεται η οικογένεια του 38χρονου

«Δεν ξέρω ποιος έχει κάνει την καταγγελία. Μακάρι να ήξερα και να τον κοίταγα στα μάτια. Κρατήστε μικρό καλάθι σε αυτά που γίνονται. Είμαστε μια οικογένεια ολόκληρη αυτή τη στιγμή, ανάστατη από κάτι που θα αποδειχθεί πολύ γρήγορα», αναφέρει συγγενής του 38χρονου.

Αίσθηση προκαλεί πάντως το γεγονός πως ο 38χρονος που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι πατέρας ενός 2χρονου αγοριού με την σύζυγο του μάλιστα να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

«Βέβαια, έχω μιλήσει μαζί του. Είναι 38 χρονών παλικάρι, η γυναίκα του είναι 8 μηνών έγκυος, έχει ένα αγοράκι 2 χρονών. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, τον αγαπάει όλη η Μάκρη, όλος ο κόσμος. Αλλού είναι το θέμα. Αφήστε να δείτε», συμπλήρωσε το συγγενικό πρόσωπο του 38χρονου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο κοντά στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα

Αυτός είναι ο 38χρονος που άρπαξε τη 15χρονη από τον δρόμο στη Ραφήνα

Από το Τ.Α Ραφήνας – Πικερμίου συστάθηκε ειδική ομάδα για τη σύλληψή του και ύστερα από την εξέταση βίντεο από κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκε το αυτοκίνητο, το οποίο αναγνωρίστηκε από την ανήλικη, ως το όχημα στο οποίο την επιβίβασε ο δράστης.

Στη συνέχεια, αναζητήθηκε ο δράστης στο «facebook», βρέθηκε το προφίλ του και τότε οι αστυνομικοί έδειξαν τις φωτογραφίες του στο κορίτσι, το οποίο τον αναγνώρισε.

«Ακούσαμε τις φωνές τα "βοήθεια, βοηθήστε με"»

Στο Live News μίλησε κάτοικος της περιοχής που απευθύνθηκε το κορίτσι για να σωθεί.

«Ακούσαμε τις φωνές τα "βοήθεια, βοηθήστε με" και βγήκαμε έξω και είδαμε ένα κοριτσάκι να περιφέρεται έξω από την πόρτα μας, έξω από τη γειτονιά μας και το πήρε η γυναίκα μου, το ηρέμησε, το έβαλε μέσα στο σπίτι. Ειδοποίησε τη μητέρα του από το κινητό της.

Το έβαλα μέσα στο σπίτι μου και το ηρέμησα, του έδωσα νεράκι να πιει και ήρθε η μητέρα του μαζί με μία φίλη της μέσα στο σπίτι μου και τους πήρα εγώ με το δικό μου αυτοκίνητο και τους πήγα στην αστυνομία». Για την κατάσταση που βρισκόταν το κορίτσι είπε ο μάρτυρας:

«Ήταν σε κατάσταση πανικού, σε κατάσταση σοκ. Εκεί που μίλαγε, εκεί ούρλιαζε και έκλαιγε σκεπτόμενο τι της προέκυψε. Βγήκε από το αυτοκίνητο, μόνη της βγήκε. Τον απείλησε ότι θα φύγει από την πόρτα, αυτός φοβήθηκε προφανώς και το παράτησε έξω από την πόρτα μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share