Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ με την αρπαγή 16χρονης στην Πάτρα: «Ο νεαρός έδινε εντολή στον πατέρα του να έρθει να με σφάξει» - Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα της (Video)

«Το παιδί δείχνει φοβισμένο, δείχνει ότι απειλείται. Μου λέει "μανούλα σε παρακαλώ πολύ σώσε με"»

16 Αυγούστου 2022 12:26
Θρίλερ με την αρπαγή 16χρονης στην Πάτρα: «Ο νεαρός έδινε εντολή στον πατέρα του να έρθει να με σφάξει» - Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση αρπαγής και κακοποίησης 16χρονης κοπέλας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωσταντίνας Τσεγγενέ η μητέρα της 16χρονης καταγγέλλει ότι δέχθηκε απειλές ακόμα και μέσα στη δικαστική αίθουσα από τον σύντροφό της ανήλικης κόρης της ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση και αρπαγή της 16χρονης.

Πατέρας, μάνα και γιος έκατσαν στο εδώλιο με την δική να αναβάλλεται τελικά για τις 18 Αυγούστου. Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ο σύντροφος της 16χρονης θα κρατείται μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η μητέρα της ελπίζει ότι επιτέλους θα καταφέρει να απομακρύνει το παιδί της από τον άνδρα ο οποίος την έχει κακοποιήσει τέσσερις φορές σύμφωνα με την ίδια. Το κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Μητέρα 16χρονης: «Ο νεαρός έδινε εντολή στον πατέρα του να έρθει να με σφάξει»

Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει η μητέρα της 16χρονης στην κάμερα του Star. «Δεχόμαστε απειλές οικογενειακώς, ακόμα και τώρα μέσα στα δικαστήρια που αφήσανε τους γονείς ελεύθερους και κρατήσανε μόνο τον νεαρό, ξεκάθαρα μας απείλησαν, έδινε εντολή ο νεαρός στον πατέρα του να έρθει στο σπίτι να με σφάξει. Που πρέπει να απευθυνθώ, τι πρέπει να κάνω; Κινδυνεύουμε.»

«Πρέπει να γίνει πρώτα το κακό για να ασχοληθούνε; Δε γίνεται άλλο, δεν πάει άλλο. Το παιδί μου νοσηλεύεται, έχει θέματα, είναι ακόμα με σημάδια. Ακόμα και χτες το απόγευμα μέσα από τα κρατητήρια με πήρε τηλέφωνο ο νεαρός και με απειλούσε ότι αν δεν τα πάρω όλα πίσω, αν πάει φυλακή, οι υπόλοιποι που μένουνε πίσω θα με βρούνε.»

«Το παιδί δείχνει φοβισμένο, δείχνει ότι απειλείται. Μου λέει ‘μανούλα σε παρακαλώ πολύ σώσε με’» συγκλονίζει με τα λεγόμενά της η μητέρα της άτυχης νεαρής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share