Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Χαλκιδική: 67χρονος οδηγήθηκε στον θάνατο πέφτοντας με ΙΧ σε ρέμα από γέφυρα (photos)

Το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος

21 Σεπτεμβρίου 2023 14:42
Τραγωδία στη Χαλκιδική: 67χρονος οδηγήθηκε στον θάνατο πέφτοντας με ΙΧ σε ρέμα από γέφυρα (photos)
Από Εύη Κουρίδου

Στον θάνατο οδηγήθηκε 67χρονος οδηγός στη Χαλκιδική όταν το αυτοκίνητό του εκτροχιάστηκε και έπεσε από γέφυρα μικρού ύψους.

Το τροχαίο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (20/9), στο 37ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, λίγο έξω από τη Νικήτη, στο ρεύμα προς Σιθωνία. Επίσης, Φρικτό τροχαίο στην Εύβοια: Νεκρός ο 35χρονος οδηγός - Το αυτοκίνητό του έπεσε από την γέφυρα του Βασιλικού

Τροχαίο

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Τριπλό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε ψαράδικο στον Εύοσμο - Μεθυσμένος ο ένας οδηγός (video-photos)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη 1.15 τα ξημερώματα Πέμπτης (21/9), στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να καταλήξει στη τζαμαρία ιχθυοπωλείου. Επίσης, Τρομακτικό τροχαίο στη Γλυφάδα: ΙΧ «μπούκαρε» σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους τρεις οδηγούς που ενεπλάκησαν στο τροχαίο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κατά συνέπεια βεβαιώθηκε εις βάρος του διοικητικό πρόστιμο.

Τροχαίο

Τροχαίο

Τροχαίο

«Έφυγε για την πατρίδα! Ήταν ήρεμος, λογικός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης» - Συγκινεί ο πεθερός του 27χρονου υπαξιωματικού, Γιώργου Βούλγαρη (Video)

Θρήνος και θλίψη στις ένοπλες δυνάμεις έπειτα από το θανατηφόρο δυστύχημα στη Λιβύη στο οποίο ενεπλάκη η ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειες με τραγικό απολογισμό 5 νεκρούς και 13 τραυματίες.

Ο 27χρονος Γιώργος Βούλγαρης υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών με καταγωγή απο το Μουζάκι Καρδίτσας ήταν ανάμεσα στα θύματα. Ένα χαμογελαστό παιδί, γεμάτο όρεξη για ζωή. Λάτρευε την σύζυγο και την οικογένειά του.

«Έφυγε για την πατρίδα! Ήταν ήρεμος, λογικός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης»

Ο πατέρας του, η σύζυγός του και ο πεθερός του συντετριμμένοι μίλησαν στην εκπομπή «Aλήθειες με τη Ζήνα» για τον δικό τους Γιώργο που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και ξαφνικά.

«Ήταν ήρεμος, λογικός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Έφυγε για την πατρίδα και θα μείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές και στις σκέψεις μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πεθερός του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share