Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Κρήτη: 29χρονη έπεσε από τον δεύτερο όροφο - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πιθανότατα είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ

14 Αυγούστου 2023 12:23
Κρήτη: 29χρονη έπεσε από τον δεύτερο όροφο - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Κρίσιμες ώρες για τη ζωή της περνάει στη ΜΕΘ μία 29χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης, που έπεσε από τον δεύτερο όροφο, την Κυριακή (13/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας ekriti.gr, η νεαρή έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου σε περιοχή του Ηρακλείου, το απόγευμα της Κυριακής. Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι νωρίτερα είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Κιλκίς: Σκοτώθηκε άνδρας που έπεσε μέσα σε φρεάτιο

Από την πτώση, η 29χρονη τραυματίστηκε σοβαρά με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να την παραλαμβάνουν και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στη ΜΕΘ.

ΕΚΑΒ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Σοκ στη Χαλκιδική: 4 τραυματίες από ανεμοστρόβιλο στα Νέα Πλάγια - Ο ένας στο νοσοκομείο

Αναστάτωση επικράτησε στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής όταν ανεμοστρόβιλος έκανε το πέρασμά του τραυματίζοντας 4 ανθρώπους και προκαλώντας ζημιές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ξαφνικό μπουρίνι σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί και το πέρασμά του από την περιοχή ήταν σαρωτικό, καθώς, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ο ανεμοστρόβιλος έφερε τα πάνω κάτω, προκαλώντας φθορές σε υποδομές beach bar.

Εξαιτίας του δυνατού αέρα, τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα, εκ των οποίων το ένα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, πιθανόν υπέστη κάταγμα. Την ίδια ώρα, Σεισμός στα Χανιά: Άνδρας ακρωτηριάστηκε ενώ έκανε πεζοπορία στο Φαράγγι της Σαμαριάς - Τον καταπλάκωσαν βράχοι

Τα υπόλοιπα τρία υπέστησαν ελαφριές κακώσεις και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο.

ανεμοστρόβιλος

Οικογενειακή τραγωδία στη Σαντορίνη: Νεκροί ακαριαία 46χρονος πατέρας και ο 17χρονος γιος του

Ένας 46χρονος πατέρας και ο 17χρονος γιος του από τη Σαντορίνη σκοτώθηκαν, το Σάββατο (12/08), ύστερα από σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα.

Δείτε επίσης: Αδιανόητη τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός 23χρονος που έπεσε από την μοτοσικλέτα και τον παρέσυρε φορτηγό - Τον εγκατέλειψε ο οδηγός

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cyclades24.gr και με όσα έγιναν γνωστά, η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό Ακρωτηρίου – Μεγαλοχωρίου, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με διερχόμενο βαν με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβαινόντων του Ι.Χ.

Tο νησί της Σαντορίνης, είναι για μία ακόμα φορά συγκλονισμένο, καθώς δύο ακόμα νέοι άνθρωποι χάνονται στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά, όμως, μιλάμε για μια οικογενειακή τραγωδία, αφού τα θύματα είναι πατέρας και γιος, 46 ετών και 17 ετών αντίστοιχα, από το Εμπορείο της Σαντορίνης, ενώ τραυματισμένος είναι ο οδηγός του βαν.

Στο σημείο έφτασε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του νησιού, με τον διοικητή τους, οι οποίοι αντίκρισαν το σοκαριστικό τροχαίο, ενώ τους απεγκλώβισαν με τη χρήση διασωστικής σειράς και τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σαντορίνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο ανθρώπων.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share