Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024

«Αναμπουμπούλα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: Ανατροπή στον καιρό της Κυριακής - Εφιστά την προσοχή για δύο περιοχές (video)

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

11 Μαΐου 2024 19:16
«Αναμπουμπούλα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: Ανατροπή στον καιρό της Κυριακής - Εφιστά την προσοχή για δύο περιοχές (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Με βελτιωμένες καιρικές συνθήκες και τους βοριάδες όμως μέσα στο Αιγαίο να επιμένουν θα κυλήσει η αυριανή ημέρα στη χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Σούζη.

Πιο συγκεκριμένα, για αύριο Κυριακή (12/5) η ηλιοφάνεια αναμένεται να κυριαρχήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο από τις μεσημεριανές ώρες και έπειτα αναμένεται να συναντήσουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Ο ισχυρός βοριάς θα επιμείνει στο Αιγαίο με τον υδράγυρο να προσεγγίζει τους 25-27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένουμε αίθριο καιρό με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο Κυριακή (12/5)

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στο Ιόνιο, τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και στη νησιωτική χώρα τους 23 με 24 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share