Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Παλλήνη: Μασκοφόροι έκαναν φύλλο και φτερό κατάστημα του «Βενέτη» - «Σήκωσαν» όλο το χηματοκιβώτιο

Σε μια στιγμή χάθηκε μια περιουσία

14 Ιουλίου 2023 08:19
Παλλήνη: Μασκοφόροι έκαναν φύλλο και φτερό κατάστημα του «Βενέτη» - «Σήκωσαν» όλο το χηματοκιβώτιο
Από Εύη Κουρίδου

Με μεγάλη λεία έφυγαν τέσσερις διαρρήκτες από το κατάστημα του «Βενέτη» στην Παλλήνη, αργά το βράδυ της Τετάρτης (12/7).

Μπήκαν στο γραφείο του ιδιοκτήτη, στο οποίο, αφού έψαξαν εξονυχιστικά εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης το είχε μετακινήσει πέρυσι στο κατάστημα από την προηγούμενη κατοικία του κατά τη διάρκεια μετακόμισης.

Μέσα στο χρηματοκιβώτιο οι δράστες βρήκαν και πήραν μαζί τους χρυσές λίρες Αγγλίας, συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, 40.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα αξίας 70.000 ευρώ, ρολόγια αξίας 15.000 ευρώ και συλλεκτικά νομίσματα ανεκτίμητης αξίας.

Διάρρηξη στην Παλλήνη

Χολαργός: Κάμερα καταγράφει τη στιγμή που ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ παλεύει με νεαρό ληστή

Θρασύτατος νεαρός έκλεψε κούτα με ηλεκτρονικά τσιγάρα από μίνι μάρκετ στον Χολαργό και χτύπησε την ιδιοκτήτρια, το βράδυ της Τρίτης (12/7).

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης ο νεαρός μπούκαρε στο κατάστημα επί της οδού 17ης Νοεμβρίου και κατευθύνθηκε προς το ταμείο. Παράλληλα, Τρόμος για υπάλληλο μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο: Πάλεψε σώμα με σώμα με τους ληστές (video)

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr διακρίνεται ο δράστης την ώρα που παριστάνει τον πελάτη και, εκμεταλλευόμενος το ότι η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ τακτοποιεί τα ράφια, αρπάζει ένα κουτί με 30 ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Στη συνέχεια, κατευθύνεται προς την έξοδο και η 58χρονη τον σπρώχνει για να τον σταματήσει. Ο νεαρός ληστής την χτυπά στο πρόσωπο, τη σπρώχνει, παίρνει το κουτί με τα τσιγάρα από το πάτωμα και τρέχει για να φύγει. Η ιδιοκτήτρια τον κυνηγά μέχρι τον δρόμο, αλλά ο νεαρός εξαφανίστηκε έχοντας στα χέρια τη λεία του.

Η 58χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία ενώ το πρωί έδωσε κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού που διενεργεί έρευνα για τη ληστεία.

Πανικός στη Ραφήνα: 93χρονος πήρε παραμάζωμα 6 αυτοκίνητα σε γκαράζ πλοίου και πάτησε τη σύζυγό του

Πανικός προκλήθηκε κατά την επιβίβαση στο πλοίο «Andros Queen» με 93χρονο που τράκαρε 6 αυτοκίνητα και τραυμάτισε τη σύζυγό του.

Πώς έγινε το συμβάν

Όπως αναφέρει το rpn.gr, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Ελληνοαμερικανών ομογενών ταξίδευε το απόγευμα με προορισμό την Άνδρο από το λιμάνι της Ραφήνας με το συγκεκριμένο πλοίο.

Δείτε επίσης: Σύγκρουση πλοίων ανοιχτά της Χίου: Ρήγμα στο πλοίο με τους Τούρκους ναυτικούς - Η στιγμή που Έλληνας διασώστης κατεβαίνει στο κατάστρωμα (Video)

Λίγο πριν σαλπάρει όμως και κατά την ώρα της επιβίβασης, περίπου στις 16:20 το απόγευμα της Τετάρτης, ο 93χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του μέσα στο γκαράζ του πλοίου και προσέκρουσε σε έξι αυτοκίνητα.

Δεν έφτανε όμως αυτό, την ώρα εκείνη, η ηλικιωμένη σύζυγός του κατέβαινε από το αυτοκίνητο και την τραυμάτισε, πατώντας της το πόδι με το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» όπου και νοσηλεύεται. Ο 93χρονος ισχυρίστηκε ότι κόλλησε το γκάζι του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτοχος ελληνικής και διεθνούς άδειας οδήγησης, οι οποίες ισχύουν, χωρίς να έχουν λήξει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share