Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Συνεχίζεται το θρίλερ εντοπισμού των αγνοουμένων στα Καλάβρυτα - Κινδύνεψε πεζοπόρο τμήμα

Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία;

6 Φεβρουαρίου 2022 13:26
Συνεχίζεται το θρίλερ εντοπισμού των αγνοουμένων στα Καλάβρυτα - Κινδύνεψε πεζοπόρο τμήμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τον εντοπισμό των τριών ορειβατών που αγνοούνται από το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Χελμός στα Καλάβρυτα.

Πριν λίγη ώρα, το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής είδε από ψηλά μια κόκκινη κάσκα, που εικάζεται ότι ήταν είτε μπουφάν είτε κράνος.

Το σημείο επιχείρησε να προσεγγίσει πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, οι άνδρες του οποίου κινδύνεψαν εξαιτίας χιονοστιβάδας στο σημείο και αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν τα αντικείμενα που βρέθηκαν ανήκουν στους αγνοούμενους!

«Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών αναρριχητών που αγνοούνται, επικεντρώνονται σε μία περιοχή περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων», ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής του χιονοδρομικού, Αλέξης 'Αγριος.

Όπως πρόσθεσε, «είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης με όλα τα μέσα που υπάρχουν και οι έρευνες πραγματοποιούνται, τόσο από αέρος, όσο και από χιονισμένες περιοχές, ενώ προσεγγίζονται όλα τα σημεία, όπου εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκονται οι τρεις αγνοούμενοι αναρριχητές». Όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, ο Αλέξης 'Αγριος λέει ότι είναι καλές.

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση για τον εντοπισμό των αγνοουμένων μετέδωσε νωρίτερα ο Alpha. Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share