Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Αργολίδα: 85χρονος κάηκε μέσα στο σπίτι του

Η σύζυγος του απουσίαζε

8 Ιανουαρίου 2022 20:27
Τραγωδία στην Αργολίδα: 85χρονος κάηκε μέσα στο σπίτι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Ερμιόνη Αργολίδας, όταν ένας 85χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του. Παράλληλα, αντίστοιχη τραγωδία συνέβη πριν από λίγες ημέρες στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου στις 17:40 εκδηλώθηκε φωτιά στη διώροφη κατοικία όπου κατοικούσε ο ηλικιωμένος με τη σύζυγο του.

Τον βρήκαν απανθρακωμένο

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική που επενέβη άμεσα, όμως όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τον άτυχο άνδρα απανθρακωμένο.

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προφανώς δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί έγκαιρα. Η σύζυγός του απουσίαζε εκείνη την ώρα από την οικία τους.

Συναγερμός στη Λάρισα: Στις φλόγες τυλιχτήκαν εγκαταλελειμμένα βαγόνια στο παλιό μηχανοστάσιο (Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στη Λάρισα, όταν, κατά τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης, βαγόνια στο παλιό μηχανοστάσιο, τυλίχτηκαν στις φλόγες. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την φωτιά που ξέσπασε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το onlarissa.gr, κάτοικοι ανησύχησαν βλέποντας από πολλές περιοχές της πόλης πυκνούς καπνούς να έχουν κρύψει τον ουρανό με αποτέλεσμα να θορυβηθούν.

Οι καπνοί προέρχονται από το παλιό μηχανοστάσιο στη Νεράιδα, όπου τρία παλιά εγκαταλελειμμένα βαγόνια άρπαξαν φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Δεν υπάρχει κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή.

Ενισχυμένες είναι οι Πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς υπάρχουν διαρκώς αναζωπυρώσεις στα τρία βαγόνια.

Φωτογραφία από onlarissa.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share