Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικό τροχαίο στη Θήβα - Τον παρέσυρε και τον άφησε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Άφαντος ο οδηγός

23 Αυγούστου 2021 10:19
Τραγικό τροχαίο στη Θήβα - Τον παρέσυρε και τον άφησε αιμόφυρτο στην άσφαλτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη ζωή του έχασε ένα 46χρονος σε τροχαίο τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Θηβών-Θίσβης. Όχημα παρέσυρε τον άνδρα που κινούνταν πεζός και τον άφησε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Ο άτυχος άνδρας λίγο μετά τη 01:00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Θήβα: Βιασμός 65χρονης από Πακιστανό

τα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Θήβας έπεσε ένας 30χρονος Πακιστανός, ο οποίος ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις σε μια 65χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η άτυχη γυναίκα, ο αλλοδαπός αφού διέρρηξε μια μπαλκονόπορτα κατάφερε να μπει στην μονοκατοικία της με σκοπό να κλέψει. Όμως, όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 65χρονη δεν δίστασε να την βιάσει. Αμέσως, μετά την αποτρόπαια πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει, η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και έδωσε περιγραφή του δράστη. Έτσι λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Η 65χρονη θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί ο βιασμός και να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Διαβάστε και την περίπτωση του 62χρονου ταξιτζή στη Ρόδο που ασελγούσε σε ανήλικές.

Θήβα: Βιασμός 65χρονης από Πακιστανό

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θήβα: Σκότωσαν 45χρονο έξω από το σπίτι του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε τόπο στη Θήβα τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/7), αφού άγνωστος πλησίασε 45χρονο άνδρα και ξεκίνησε να τον πυροβολεί.

Ο δράστης έριξε τουλάχιστον επτά σφαίρες, γαζώνοντας τον άτυχο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου, με μια αντίστοιχη περίπτωση να γίνεται γνωστή πρόσφατα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το permissos.gr, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκτελεστή.

Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ταβέρνα!

Ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο έλαβε τόπο στην Κρήτη, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ταβέρνα των Πάνω Γουβών, με ένα σοκαριστικό βίντεο να έρχεται στη δημοσιότητα.

Στα πλάνα, τα οποία δημοσιεύει το cretalive.gr, φαίνεται ο 37χρονος που δέχθηκε μετά τους πυροβολισμούς να κάθεται σε τραπέζι με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, όταν ο 27χρονος αδερφός του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση, κινείται προς το μέρος τους.

Επίσης, φαίνονται τα δύο τους παιδιά αλλά και ένα ακόμη, που φέρεται να είναι παιδί φίλου του ζευγαριού, και η προσπάθεια να προστατευτούν.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης η μεταφορά του 27χρονου φερόμενου ως δράστη που τραυματίστηκε και ο ίδιος λίγο μετά τους πυροβολισμούς.

Μάλιστα, τα ανήλικα παιδιά του 37χρονου, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, όταν αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο που διέτρεχε ο πατέρας τους αντί να κρυφτούν, έτρεξαν προς τον 29χρονο που κρατούσε το όπλο, στάθηκαν μπροστά του και προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Ωστόσο, εκείνος δεν πτοήθηκε και προσπερνώντας τα, εξακολούθησε να πυροβολεί, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share