Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Στη φυλακή 62χρονος ταξιτζής που ασελγούσε σε ανήλικες

Τις παρέσυρε ακόμα και σε κοτέτσι

18 Μαΐου 2021 11:26
Ρόδος: Στη φυλακή 62χρονος ταξιτζής που ασελγούσε σε ανήλικες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απέχθεια και οργή προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δικογραφίας για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στη Ρόδο!

Tον περασμένο Φεβρουάριο ξετυλίχτηκε το κουβάρι του μυστηρίου, όταν δύο νεαρές, σήμερα, γυναίκες, έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν για τον εφιάλτη που βίωναν, επί μία εξαετία, στα παιδικά τους χρόνια.

Ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου είχαν υποβάλει, πριν από λίγους μήνες, μηνύσεις, οι δύο αδελφές, ηλικίας 19 και 24 ετών, που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων συντοπίτη τους. Η πρώτη από την ηλικία 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από την ηλικία 6 έως 12 ετών.

Μια εβδομάδα μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, με την οποία κρίθηκε προφυλακιστεός ο 62χρονος, το protothema.gr φέρνει στη δημοσιότητα και το απολογητικό υπόμνημα του κατηγορουμένου, με το οποίο χαρακτηρίζει ψευδή τα όσα του αποδίδονται.

«Οι κατηγορίες που μου αποδίδουν είναι ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές, καθώς ουδέποτε έχω βρεθεί μόνος μου με τις ως άνω κυρίες όταν ήταν ανήλικες, πόσο δε μάλλον να προβώ σε γενετήσιες πράξεις ή χειρονομίες κατά αυτών. Είμαι ένας οικογενειάρχης, πατέρας δύο τέκνων και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πώς κάποιος θα μπορούσε να τελέσει τέτοιες αηδιαστικές πράξεις κατά ανήλικων παιδιών» γράφει, συγκεκριμένα, ο άντρας, ο οποίος φέρεται να δελέαζε τα παιδιά με δώρα, ενώ, όπως καταγγέλθηκε, χρησιμοποίησε και τον γιο του σε σεξουαλικές ακρότητες, βάζοντάς τον να παρακολουθεί.

Στη φυλακή 62χρονος ταξιτζή που ασελγούσε σε ανήλικες

Ο 62χρονος, ταξιτζής στο επάγγελμα, κατηγορείται, συγκεκριμένα, ότι οδήγησε τα δύο ανήλικα κορίτσια στο κοτέτσι, που διατηρούσε, και εκεί ξεκίνησε η παρενόχληση. Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες αναφέρουν στις καταθέσεις τους: «Αυτό συνεχίστηκε για πολύ καιρό και, όταν εφτασα γύρω στα 12, προχώρησε σε ολοκληρωμένη συνουσία μαζί μου. Θυμάμαι τα πρώτα δευτερόλεπτα από εκείνη τη μέρα έντονα. Αυτό έγινε λίγες φορές, γιατί όσο μεγαλωνα άρχιζα να καταλαβαίνω ότι δεν ήταν καλό αυτό που μου κάνει και τον απέφευγα τελείως. Δεν τα έχω καταφέρει, κάθε μερα της ζωής μου σκέφτομαι τις πράξεις του μηνυόμενου και αισθάνομαι αηδία και απέραντο πόνο. Νιώθω οτι καταστραφηκαν οι ζωές μας. Μας μαύρισε τις παιδικές αναμνήσεις, κατέστρεφε την πιο τρυφερή μας ηλικία. Έκλεψε την παιδικότητά μου».

Ταυτόχρονα αντίστοιχη περίπτωση ταλανίζει και την Θεσσαλονίκη με ιδιοκτήτη βενζινάδικου να κατηγορείται πως βίασε την 21χρονη υπάλληλό του.

Δείτε αποσπάσματα από τη δικογραφία:

Ρόδος: Στη φυλακή 62χρονος ταξιτζή που ασελγούσε σε ανήλικες

Ρόδος: Στη φυλακή 62χρονος ταξιτζή που ασελγούσε σε ανήλικες

«Ουδέποτε έχω βρεθεί μόνος μου με τα κορίτσια, ούτε και έχω προβεί σε οποιαδήποτε γενετήσια πράξη ή χειρονομία κατά αυτών» απαντά στις κατηγορίες ο άντρας.

Ανάμεσα στις κατηγορίες που του προσάπτονται και το γεγονός ότι, εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση με τους γονείς των κοριτσιών, απομόνωνε στο ταξί του μία από τις δύο και, αφού γδυνόταν, έτριβε το μόριό του στα γεννητικά όργανα της ανήλικης.

«Ουδέποτε έχω βρεθεί μόνος μου με τις εγκαλούσες ούτε στην οικία μου, ούτε στην οικία τους ή στην εξοχική τους κατοικία στα Στεγνά Αρχαγγέλου. Επιπλέον, ουδέποτε χρειάστηκε να μεταφέρω τις εγκαλούσες σε κάποιο μέρος με το επαγγελματικό μου ταξί, με αποτέλεσμα να μην έχω βρεθεί μόνος μου με αυτές ούτε και στον χώρο εργασίας μου. Σε όλες τις συναντήσεις μας ήταν πάντοτε παρόντες τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, καθώς και τρίτα πρόσωπα, αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον των εκκαλουσών» ισχυρίζεται, από τη μεριά του, ο 62χρονος.

Υπογραμμίζει ότι οικονομικά ήταν τα αίτια στοχοποίησής του από την οικογένεια των κοριτσιών. Όπως ισχυρίζεται, το 2003 δάνεισε στον πατέρα τους 3.500 ευρώ, ποσό που δεν έχει επιστραφεί έως σήμερα. Λίγα χρόνια αργότερα, έφτιαχνε το σπίτι της κόρης του και ζήτησε από τον πατέρα των κοριτσιών να βοηθήσει στις εργασίες ως οικοδόμος. Όταν ο πατέρας των κοριτσιών διαπίστωσε, αναφέρει, ότι θα έπρεπε να συμψηφίσει την οφειλή του προς τον 62χρονο με την προσωπική του εργασία, εγκατέλειψε τη δουλειά.

Στις αρχές του 2018, τονίζει ακόμη ο κατηγορούμενος, ο πατέρας των κοριτσιών ζήτησε 5.000 ευρώ για να φτιάξει κέντρο εστίασης την παραλία Τσαμπίκα στον Αρχάγγελο Ρόδου.

«Εγώ αρνήθηκα και του τόνισα ότι δεν θέλω να έχω οικονομικές ή άλλες επαφές μαζί του. Τέλος, μετά τα Χριστούγεννα του έτους 2020 εμφανίστηκε ο ως άνω κύριος σε ένα χώρο γκαράζ που διαθέτω λίγο έξω από το χωριό και μου ανέφερε ότι απεβίωσε η μητέρα του και έπρεπε να μεταβεί στο μέρος καταγωγής του, την Κοζάνη, για να τακτοποιήσει τα περιουσιακά του, και μου ζήτησε χρήματα, προκειμένου να προσλάβει δικηγόρο για την διευθέτηση των περιουσιακών. Αρνήθηκα για ακόμα μία φορά και αυτή ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσει όλος αυτός ο αγώνας κατασυκοφάντησής μου στη μικρή κοινωνία του Αρχαγγέλου» προσθέτει ο 62χρονος.

«Το ένταλμα προσωρινής κράτησης είναι έωλο, παντελώς αναιτιολόγητο και είμαστε σίγουροι για την αθώωση του εντολέα μας» τονίζει ο Στέλιος Αλεξανδρής, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του 62χρονου.

Πηγή: protothema.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share