Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Παλαιό Φάληρο: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε πεζή!

Ισχυρίζονται ότι «έκαψαν» το φανάρι λόγω καταδίωξης

26 Ιουνίου 2021 13:41
Παλαιό Φάληρο: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε πεζή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός προκλήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, καθώς τη στιγμή που μια γυναίκα επιχειρούσε να διασχίσει τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, ένας αστυνομικός της ΔΙΑΣ την παρέσυρε περνώντας με κόκκινο, με την αρχική εκδοχή να κάνει λόγο για ατύχημα στην προσπάθεια των Αρχών για καταδίωξη.

Το φανάρι που βρίσκεται επί της Αγίου Αλεξάνδρου ήταν κόκκινο όμως, σύμφωνα με το Notia.gr που επικαλείται μαρτυρίες, εμφανίστηκαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ με αναμμένες τις σειρήνες, με ένα τρομακτικό σκηνικό να λαμβάνει τόπο πρόσφατα στην περιοχή.

Παλαιό Φάληρο παράσυρση γυναίκας

Ακολουθώντας ένα ΙΧ που είχε αναπτύξει ταχύτητα και έβγαζε καπνούς από την εξάτμιση, πέρασαν με κόκκινο το φανάρι, με αποτέλεσμα η μία από αυτές να πέσει πάνω στην γυναίκα και την πέταξε αρκετά μέτρα μακριά.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε πιο ελαφρά.

Η απίστευτη ιστορία αστυνομικού που πήρε τα γλυκά αλλά... όχι το γεμάτο όπλο

Το σακίδιο, το οποίο είχε μέσα το όπλο του αλλά και προσωπικά του αντικείμενα άφησε ένας αστυνομικός σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, ο αστυνομικός επισκέφθηκε πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο το οποίο βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο της πόλης και φεύγοντας πήρε τα γλυκά, ωστόσο άφησε το σακίδιο του, το οποίο είχε μέσα ένας πιστόλι, φυσίγγια και προσωπικά του αντικείμενα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σακίδιο εντόπισαν υπάλληλοι του ζαχαροπλαστείου, οι οποίοι ενημέρωσαν τον υπεύθυνο ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Συνελήφθη αστυνομικός που λήστευε υπαλλήλους σε βενζινάδικα με το υπηρεσιακό του όπλο

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία στην οποία αποκαλύπτει πως συνελήφθη αστυνομικός το Σάββατο στην Αττική, για διάπραξη ληστειών κατά συρροή σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι ληστείες έλαβαν χώρα κατά το διάστημα από τις 9 Απριλίου έως τις 19 Ιουνίου του 2021. Επιπλέον, διατάχθηκε Ένορκή Διοικητική Εξέταση σε βάρος του αστυνομικού και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share