Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: «Ο ανιψιός μου ήταν από τα καλύτερα παιδιά» - Ξεσπά η θεία του 36χρονου μητροκτόνου που αυτοκτόνησε (video)

«Την μητέρα του την υπεραγαπούσε, την λάτρευε»

12 Απριλίου 2024 16:50
Ηλιούπολη: «Ο ανιψιός μου ήταν από τα καλύτερα παιδιά» - Ξεσπά η θεία του 36χρονου μητροκτόνου που αυτοκτόνησε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηλιούπολη: Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ηλιούπολη, όπου 36χρονος φέρεται να σκότωσε την μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα που ειδοποίησε την αστυνομία και είναι θεία του 36χρονου μίλησε στο Live News για την σχέση που είχε ο 36χρονος ανιψιός της με την μητέρα του

Από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας αναμένεται ότι θα γραφτεί η τελευταία λέξη στο διπλό φονικό της Ηλιούπολης, όπου μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα σε διαμέρισμα το βράδυ της Τετάρτης.

Για τον λόγο που έψαξε την οικογένεια εξήγησε:

«Η γιαγιά είχε πολύ καιρό, κάποιες μέρες να μιλήσει μαζί τους και με πήραν τηλέφωνο να έρθω να δω τι γίνεται. Είχαμε να πάρουμε νέα τους από την Παρασκευή και ήρθα εδώ να δω τι συμβαίνει. Είδα ότι είχε φώτα μέσα το σπίτι, δεν απαντούσε κανένας ούτε στα κινητά, ούτε στα σταθερά και ειδοποίησα κλειδαρά και αστυνομία να έρθουν. Ήταν ανάστατο το σπίτι. Είχε αίματα ο χώρος του προθαλάμου. Δεν μπήκα πολύ πιο μέσα».

Το σκηνικό μέσα στο σπίτι σύμφωνα με την περιγραφή της θείας του 36χρονου ήταν:

«Οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα τα δωμάτια, οι κρεβατοκάμαρες ήταν όλα ανακατωμένα τα πράγματα. Ο γιος ήταν ξαπλωμένος στην μικρή κρεβατοκάμαρα και η μητέρα του ήταν δίπλα στο πάτωμα. Ήταν δίπλα του, τα πτώματα ήταν το ένα δίπλα στο άλλο. Η καραμπίνα ήταν λίγο πιο έξω, στον διάδρομο.

Στο ισόγειο υπάρχει ακάλυπτος χώρος, από εκεί αν πατήσει κάποιος επάνω από το κάγκελο μπορεί να πιαστεί και να έρθει εδώ στο κάγκελο του ισογείου που λέμε εμείς. Και η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή. Αυτό λέει πολλά. Εφόσον η αστυνομία δεν μας άφησε να μπούμε μέσα να δούμε αν λείπουν πράγματα και τι λείπουν, γιατί να το αποκλείσουμε αυτό;».

Και τονίζει: «Θέλω να βγει η αλήθεια πραγματικά. Να δούμε ακριβώς τι έχει γίνει και μήπως όλα αυτά τελικά ήταν φαντασία για αυτοκτονίες. Εάν ισχύει αυτό, υπάρχει και άλλη πιθανότητα, να καθάριζε το όπλο και να υπήρχε σφαίρα και να έγινε κάποιο ατύχημα και μετά εφόσον είδε ότι έγινε το ατύχημα, εκεί δεν θολώνει το μυαλό;».

Αναφορικά με τον 36χρονο είπε στην εκπομπή «Live News»:

«Ήταν πολύ καλό παιδί, δεν μας είχε δώσει σημάδια ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι συμβαίνει. Δεν είχε τίποτα. Ο ανιψιός μου ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά και στην παρέα και στο κέφι και στο γλέντι. Τώρα περισσότερα για την προσωπική του ζωή δεν γνωρίζω, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν είχε προβλήματα».

Ερωτηθείσα εάν υπήρχε περίπτωση να πάρει φάρμακα αναβολικά, όπως έχει ακουστεί απάντησε:

«Όχι. Δεν είχε μυς, δεν είχε γραμμώσεις το παιδί. Είχε παχύνει το παιδί. Το παιδί δούλευε κανονικά, με τηλεργασία από το σπίτι. Ο πατέρας ήταν πριν 4 χρόνια. Στον καθένα θα επηρέαζε όχι όμως βαθμό τέτοιο που να φτάσουμε σε αυτό το σημείο δεν το θεωρώ.

Την μητέρα του την υπεραγαπούσε, την λάτρευε την μητέρα του. Ήταν πάρα πολύ δεμένοι. Η μητέρα του ήταν παντού, στο Μεσολόγγι που σπούδαζε. Τις περισσότερες μέρες ήταν στο Μεσολόγγι. Πήγε φαντάρος ΕΛΔΥΚ. Ήταν στην Κύπρο μαζί του. Είχε παθολογική αγάπη στην μητέρα του».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share