Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ηλιούπολη: Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της μητέρας του γιου που βρέθηκαν νεκροί - Τι τελικά συνέβη

Ποια είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

12 Απριλίου 2024 07:51
Ηλιούπολη: Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της μητέρας του γιου που βρέθηκαν νεκροί - Τι τελικά συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζονται οι έρευνες από τις Αρχές προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με το θάνατο ης 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της, μέσα στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, ενώ μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ληστεία, καθώς από το διαμέρισμα δεν λείπουν κοσμήματα, χρήματα ή άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Οι δύο σωροί βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 10/4 όταν γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από το διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης, με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την εξωτερική πόρτα,και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το τραγικό θέαμα.

Στην αρχή υπήρξαν υποψίες για δολοφονία. Σιγά σιγά όμως οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία.

Ο γιος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε με μία διαφορά από 15-16 ώρες έως και δυο 24ωρα.

Η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας για τους εξής λόγους: η πόρτα της κουζίνας που ήταν ανοιχτή ήταν ξεκλείδωτη και όχι παραβιασμένη.

Επίσης δεν έλειπαν χρήματα και δεν είχαν κλαπεί τιμαλφή από το σπίτι.

Όλα αυτά συνηγορούν, όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής 12/4 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο ότι πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία.

Τι υποστηρίζει ο ιατροδικαστής

Σχετικά με το όπλο που βρέθηκε μακριά από τον πιθανό δράστη, εκτιμάται πως ο 36χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του, στη συνέχεια πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο, αυτοπυροβολήθηκε , αλλά σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το τραύμα του έγινε στο μάγουλο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα από τον τραυματισμό έως το θάνατο να περάσουν κάποιες ώρες.

Έτσι, λοιπόν, δικαιολογείται ότι υπήρχε η δυνατότητα να πάει από το σαλόνι στο κραβάτι του για να ξεψυχήσει.

Ωστόσο εγείρονται ερωτήματα για τη στάση των συγγενών των θυμάτων ενώ οι γείτονες επεσήμαναν πως είχαν να δουν από την προηγουμένη Πέμπτη την μητέρα και το γιο της.

Όμως απέδωσαν την απουσία τους σε τυχαίο γεγονός.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share