Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

"Σατανίστρια" & μπλεγμένη σε μαύρη μαγεία η 37χρονη βρεφοκτόνος της Βέροιας; «Αφήστε το είναι βρυκόλακας μόλις πιει αίμα θα συνέλθει» φέρεται να έλεγε (Video)

Μήνυση πατέρα άτυχου βρέφους που σκότωσε η ίδια του η μάνα

15 Ιανουαρίου 2024 07:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Σατανίστρια" & μπλεγμένη σε μαύρη μαγεία η 37χρονη βρεφοκτόνος της Βέροιας; «Αφήστε το είναι βρυκόλακας μόλις πιει αίμα θα συνέλθει» φέρεται να έλεγε. Παράλληλα, δείτε εδώ τις τελευταίες αναρτήσεις της 37χρονης βρεφοκτόνου λίγο πριν σκοτώσει το μωρό της.

Ο δικηγόρος του πατέρα του μωρού δήλωσε πριν μέρες: «Θα ζητήσουμε έρευνα για τυχόν εμπλοκή της μητέρας με μαύρη μαγεία, μετά από όσα ακούστηκαν και τις μαρτυρίες ότι αποκάλεσε το παιδί βρυκόλακα που θα πιει αίμα και θα επανέλθει στην ζωή». Τώρα, έρχεται η μήνυση του πατέρα. Θέλει να ερευνηθεί αν η βρεφοκτόνος ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα μαύρης μαγείας.

Μήνυση πατέρα άτυχου βρέφους που σκότωσε η ίδια του η μάνα

Στη μήνυση ο πατέρας του άτυχου βρέφους φέρεται να ζητά «να γίνει έρευνα στα social media, το ιστορικό αναζήτησης στο Google, κλήσεις, μηνύματα, viber, Instagram , whats up , κλπ, για τυχόν εμπλοκή της σε τελετές μαύρης μαγείας καθότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στα Μ.Μ.Ε. και την είδαν αμέσως μετά τη δολοφονία έλεγε τα εξής για το νεκρό παιδί μου: ''αφήστε το είναι βρυκόλακας μόλις πιει αίμα θα συνέλθει'' και άλλα περίεργα...»

Έγκλημα στην Βέροια: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 6 μηνών βρέφους - Απομάκρυναν τον πατέρα από την εκκλησία και το νεκροταφείο (video)

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε για την Παρασκευή (12/1) η 37χρονη, που συνελήφθη κατηγορούμενη για το θάνατο του έξι μηνών βρέφους της, στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Πριν από λίγο έγινε η κηδεία του βρέφους στον Ναό του Αγίου Γεωργίου. Δεν τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, όπως τη γνωρίζουμε καθώς το παιδί ήταν αβάπτιστο. Ο ιερέας διάβασε μία ευχή και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Στη διαδικασία υπήρξαν και κάποια απρόοπτα καθώς ο πατέρας του βρέφους επιχείρησε να βρεθεί στην κηδεία αλλά οι γονείς της 37χρονης και οι λοιποί συγγενείς δεν του το επέτρεψαν και μάλιστα τον υποχρέωσαν να φύγει από την εκκλησία και το νεκροταφείο.

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δε χρειάστηκε να επέμβουν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share