Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Μετανιωμένος ο 26χρονος Ροδίτης για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν έφταιγα! Mακάρι να είχα πάρει εγώ τη θέση της, έκλαιγα τότε» (Video)

Προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες που του αναλογούν στο φριχτό έγκλημα

21 Σεπτεμβρίου 2023 13:25
Μετανιωμένος ο 26χρονος Ροδίτης για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν έφταιγα! Mακάρι να είχα πάρει εγώ τη θέση της, έκλαιγα τότε» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σχεδόν πέντε χρόνια από τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, ο 26χρονος Ροδίτης που έχει καταδικαστεί για την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ισχυρίζεται τώρα ότι «δεν έφταιγε σε κάτι» και εύχεται να είχε πάρει αυτός τη θέση της. Επίσης, ξέσπασε στον αέρα της Super Κατερίνας η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αμουρτίδου καθώς αναβίωσε στον Άρειο Πάγο η υπόθεση δολοφονίας της

Στον Alpha μίλησε ο 26χρονος Ροδίτης που έχει καταδικαστεί σε ισόβια και 15 έτη για τη δολοφονία και το βιασμό της Ελένης, όπως και ο 24χρονος συγκατηγορούμενός του. Είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος μιλά δημόσια, ο οποίος και ισχυρίζεται πως είναι αθώος, όπως αναφέρει η εκπομπή.

Στο ηχητικό απόσπασμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή, «Super Κατερίνα», ακούγεται ο 26χρονος Ροδίτης να προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες που του αναλογούν στο φριχτό έγκλημα που είχε ως αποτέλεσμα το να χαθεί η ζωή της Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος αναφέρει πως «δεν έκανε κάτι», στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Δεν έφταιγα! Mακάρι να είχα πάρει εγώ τη θέση της, έκλαιγα τότε»

«Μακάρι να είχα πάρει εγώ τη θέση της. Δεν έκανα τίποτα εγώ, απλώς είχα το σπίτι και το μέσο. Δεν έφταιγα, δεν έκανα κάτι. Έπρεπε να είχα πάρει τη θέση της, εγώ έκλαιγα τότε».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share