Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Κούλα Αρμουτίδου: «Δηλαδή τι έπρεπε, τα δυο τσογλάνια να την κομματιάζανε και να πετούσαν τα κομμάτια του παιδιού στη θάλασσα;» - Ξεσπά η μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη (Video)

«Αν οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους, το παιδί μου θα ήταν ζωντανό!»

20 Σεπτεμβρίου 2023 21:35
Κούλα Αρμουτίδου: «Δηλαδή τι έπρεπε, τα δυο τσογλάνια να την κομματιάζανε και να πετούσαν τα κομμάτια του παιδιού στη θάλασσα;» - Ξεσπά η μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξέσπασε στον αέρα της Super Κατερίνας η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αμουρτίδου καθώς αναβίωσε στον Άρειο Πάγο η υπόθεση δολοφονίας της. Οι κατηγορούμενοι ζητούν αναίρεση της απόφασης ενώ η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου συνηγόρησε για το αντίθετο.

Επίσης, ξέσπασε ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία έφυγε από τη ζωή αφού τη βίασαν και την πέταξαν στη θάλασσα ο 26χρονος Ροδίτης και ο 29χρονος άντρας αλβανικής υπηκοότητας

«Δηλαδή τι έπρεπε, τα δυο τσογλάνια να την κομματιάζανε και να πετούσαν τα κομμάτια του παιδιού στη θάλασσα;»

«Δεν ακούσαμε ούτε ένα συγγνώμη από τους δολοφόνους του παιδιού και τις οικογένειές τους. Προσπαθούν να βρουν απάνθρωπα στοιχεία. Αυτός ο Αμπράζης (συνήγορος του Ροδίτη) ξεκίνησε την αγόρευσή του λέγοντας ότι δεν πρόκειται για αποτρόπαιη δολοφονία. Άκουσον άκουσον! Δηλαδή τι έπρεπε, τα δυο τσογλάνια να την κομματιάζανε και να πετούσαν τα κομμάτια του παιδιού στη θάλασσα;» ξεκίνησε να λέει.

«Εξουθενώσανε το παιδί μου, το πολτοποιήσανε, το βιάσανε και το τραβούσανε σαν σάκο του μποξ και το πετάξανε ζωντανό χωρίς ενσυναίσθηση. Οι τελευταίες κουβέντες του παιδιού μου ήταν “θα σας βρει ο πατέρας μου”. Αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που τα ανδρώσανε και τα αναθρέψανε σε ανεπαρκέστατες οικογένειες, με γονείς που με τους παράδες τους κάνανε επίδειξη δύναμης και την πλήρωσε το δικό μου παιδί.

Δεν θέλω τη συγγνώμη τους γιατί θα ερεθίσουν πιο πολύ το θυμικό μου αλλά έτσι για τη μνήμη του παιδιού να πουν κάτι. Μάθανε με τα λεφτά και τις διασυνδέσεις, είναι και χορηγοί κάποιου κόμματος και έχουν και τους δικηγόρους. Η κουφή γιαγιά δεν άκουσε τις τσιρίδες του παιδιού μου.

Πρέπει να κατεβούμε στα πεζοδρόμια όλοι εμείς που χάσαμε τα παιδιά μας και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, το σεβασμό στη ζωή. Να διαγράψουν τον παρόντα νόμο και τα ισόβια είναι ισόβια και να συμπεριλάβουν τον όρο γυναικοκτονία και οικογενειοκτονία γιατί εγώ είμαι πεθαμένη ζωντανή και ο πατέρας της το ίδιο» ανέφερε.

Η κυρία Αρμουτίδου ξέσπασε όταν ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να επισημάνει ότι οι αστυνομικοί που ανέκριναν τους δολοφόνους κατέγραψαν πόσο αμετανόητοι ήταν.

«Βλέπω με μεγάλη επιφύλαξη την Αστυνομία από τότε που το παιδί μου κατέθεσε για τον βιασμό και το διώξανε σαν σκουπίδι. Αν κάνανε τη δουλειά τους και μας ειδοποιούσαν, το παιδί μου θα ήταν ζωντανό. Η υπόθεση του βιασμού μπήκε στα συρτάρια. Δεν θέλω να τους ξέρω!» είπε σε πολύ έντονο τόνο χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις για τους αστυνομικούς που δεν έδωσαν σημασία στις καταγγελίες της κόρης της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share