Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Κερατέα: Νεκρή ηλικιωμένη από το χέρι του γιου της

Οικογενειακή τραγωδία

2 Σεπτεμβρίου 2021 19:57
Κερατέα: Νεκρή ηλικιωμένη από το χέρι του γιου της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Μαρκάτι - Ριμπάρι στην Κερατέα, με θύμα μία ηλικιωμένη και καθ' ομολογίαν δράστη τον γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας και ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι λίγο νωρίτερα με μαχαίρι δολοφόνησε την 86χρονη μητέρα του. Εντωμεταξύ πέθανε γυναίκα που παρασύρθηκε από τρένο!

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και εντόπισαν την ηλικιωμένη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ πέρασαν χειροπέδες στον γιο της. Ο 48χρονος έχει οδηγηθεί και ανακρίνεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ κατάθεση στην ΕΛΑΣ αναμένεται να δώσουν συγγενείς και άτομα που τους γνώριζαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το σπίτι όπου ζούσαν μητέρα και γιος είναι σε σχετικά απομονωμένη περιοχή.

Κερατέα: Νεκρή ηλικιωμένη από το χέρι του γιου της

Τραγωδία στην Ξάνθη: Παρέσυρε τον γιο του με θεριζοαλωνιστική μηχανή και τον σκότωσε

Θλίψη προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ξάνθη. 72χρονος πατέρας χειριστής θεριζοαλωνιστικής μηχανής παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 52χρονο γιο του, την ώρα του θερισμού στο χωράφι τους αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στο Παλιό Εράσμιο Ξάνθης.

Το τραγικό περιστατικό έχει σοκάρει και προκαλέσει μεγάλη στεναχώρια στην τοπική κοινωνία. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευλάλου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άτυχος 52χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε παρασυρόμενος από την μηχανή. Όταν διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων ήταν ήδη αργά.

Ωστόσο, τραγικό τροχαίο συνέβη και στη Θήβα.

Κηδεύτηκε την Τρίτη

Χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και κατοίκους του Δήμου Τοπείρου να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη, σε μια δουλειά ρουτίνας για τους δύο άνδρες.

Τραγωδία στην Ξάνθη: Παρέσυρε τον γιο του με θεριζοαλωνιστική μηχανή και τον σκότωσε

Τροχαίο: Νεκρός 60χρονος στην Κρήτη

Τροχαίο: Ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 60χρονο άντρα, σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας στην Κρήτη. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο δρόμο προς Φαλάσαρνα, με το αγροτικό όχημα του άνδρα να ανατρέπεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και τον άνδρα να εγκλωβίζεται στο όχημά του.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν νεκρός κατά την παραλαβή του από το ΕΚΑΒ. Ωστόσο συναγερμός έχει σημάνει και στην Φθιώτιδα, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένη στην παραλία της Αρκίτσας.

Τραγικό τροχαίο στη Θήβα - Τον παρέσυρε και τον άφησε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Τη ζωή του έχασε ένα 46χρονος σε τροχαίο τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Θηβών-Θίσβης. Όχημα παρέσυρε τον άνδρα που κινούνταν πεζός και τον άφησε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Ο άτυχος άνδρας λίγο μετά τη 01:00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Θήβα: Βιασμός 65χρονης από Πακιστανό

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share