Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Λάρισα: Πέθανε η γυναίκα που παρασύρθηκε από τρένο!

Είδηση σοκ!

6 Αυγούστου 2021 10:58
Τραγωδία στη Λάρισα: Πέθανε  η γυναίκα που παρασύρθηκε από τρένο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ζωή της έχασε μια γυναίκα που για άγνωστη αιτία παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στην περιοχή του Μεζούρλου στη Λάρισα την Πέμπτη το βράδυ.

Η γυναίκα μετά το τραγικό περιστατικό μεταφέρθηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ωστόσο έχασε τη μάχη και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγωδία στη Λάρισα

Έγκλημα στη Λάρισα: Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο συζυγοκτόνος

Έγκλημα στη Λάρισα: Για αύριο, Παρασκευή 6 Αυγούστου, πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα Λάρισας. Ο 54χρονος συζυγοκτόνος οδηγήθηκε για να απολογηθεί χθες στον ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, από τον οποίο έλαβε τη σχετική προθεσμία.

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης μέσα σε κατάστημα στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νομού Λάρισας όπου ο 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη γυναίκα του.

Έγκλημα στη Λάρισα

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του 54χρονου

Ο δικηγόρος του 54χρονου, Κωνσταντίνος Γαλανός δήλωσε από την πλευρά του ότι ο πελάτης του έχει ψυχολογικά προβλήματα. «Λάμβανε φαρμακευτική αγωγή τον τελευταίο χρόνο, ενώ τι τελευταίες μέρες πριν το έγκλημα είχε επεισόδιο απώλειας συνείδησης και χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε κλινική της Αθήνας», υποστήριξε.

Ο 54χρονος, φέρεται να είπε, πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την μητέρα των τριών παιδιών του, θόλωσε όμως, όπως είπε, όταν έμαθε πως η 43χρονη, διατηρούσε σχέση με άλλον άνδρα.

Και τα ιατροδικαστικά ευρήματα πάντως δείχνουν πως ο φερόμενος ως δράστης ήταν αποφασισμένος και ιδιαίτερα ψύχραιμος. Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή ανέφερε ότι "όλα τα χτυπήματα είναι στο θώρακα και ένα στο μέτωπο.... είναι από κοντινή απόσταση και δείχνουν πως ο δράστης είχε σταθερό χέρι".

Έγκλημα στη Λάρισα: Ο δράστης ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της γυναίκας του!

Η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου - στο πλαίσιο της προανακρίσης - που το μεσημέρι της Τρίτης δολοφόνησε τη 43χρονη σύντροφό του στη Σωτηρίτσα «έκρυβε» σημαντικά ευρήματα για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας Λάρισας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τnς εφημερίδας «Ελευθερία», ο δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας, πράξη που δεν έχει προηγούμενο.

Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί. Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Θυμίζεται πως το έγκλημα σημειώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής, ιδιοκτησίας του αδερφού της άτυχης γυναίκας, η οποία εργαζόταν εκεί από τον Μάρτιο.

Την 43χρονη τραυμάτισε θανάσιμα ο 54 ετών σύζυγός της (με καταγωγή από τη Λιβαδειά) πυροβολώντας τη με περίστροφο σε διάφορα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανέφερε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, στο θύμα εντοπίστηκε τραύμα από σφαίρα ανάμεσα στα φρύδια, που εκτιμάται ότι μπορεί και να αποτέλεσε τη χαριστική βολή.

Γυναικοκτονία στη Λάρισα:

Εισέβαλε οπλισμένος στην ταβέρνα

Ο 54χρονος εισέβαλε οπλισμένος στην ταβέρνα του αδερφού της συζύγου του, μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες και τη σκότωσε. Αμέσως, προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν. Στην ταβέρνα κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Λάρισας.

Το κίνητρο του νέου εγκλήματος δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη. Η Αστυνομία παίρνει καταθέσεις από μάρτυρες, ενώ έχουν αποκλείσει την ταβέρνα και προσπαθούν να λάβουν όλες τις πληροφορίες για τη δολοφονία της 43χρονης. Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για να του απαγγελθούν ποινικές διώξεις.

Γυναικοκτονία στη Λάρισα:

Γυναικοκτονία στη Λάρισα:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share