Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δολοφονία 54χρονου στη Ζάκυνθο: «Σταμάτησαν, πυροβόλησαν, τον σκότωσαν και έφυγαν» - Ανατριχιαστική περιγραφή του αδελφού του

«Τώρα θα μείνουν τα τρία ανίψια μου ορφανά και από πατέρα...» - Το θύμα «γαζώθηκε» με 15 σφαίρες από καλάσνικοφ

7 Μαΐου 2021 13:34
Δολοφονία 54χρονου στη Ζάκυνθο: «Σταμάτησαν, πυροβόλησαν, τον σκότωσαν και έφυγαν» - Ανατριχιαστική περιγραφή του αδελφού του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικρατεί στην Ζακύνθο μετά τη δολοφονία 54χρονου γνωστού επιχειρηματία του νησιού με περισσότερες από 15 σφαίρες, ο οποίος μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα εναντίον του, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 54χρονος επιχειρηματίας είχε ραντεβού με τον λογιστή του για θέματα των επιχειρήσεων του. Φαίνεται πως οι δολοφόνοι του τον παρακολουθούσαν στενά και όταν βρήκαν την ευκαρία τον σκότωσαν.

Συγκλονισμένος δηλώνει ο αδερφός του άτυχου επιχειρηματία περιγράφοντας το πώς έγινε η δολοφονική επίθεση μέρα-μεσημέρι στο λογιστικό γραφείο που επισκέφτηκε ο αδερφός του, στο protothema.gr.

«Είμαι ο αδερφός του Ντίμη, τι να σας πω… Δεν είναι κατάλληλη ώρα γιατί βρίσκομαι στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Πριν από λίγη ώρα έγινε το τραγικό περιστατικό. Ο αδερφός μου βρισκόταν δίπλα από τις 24ώρες ένα εμπορικό κέντρο στην Ζάκυνθο, που έχει πολλά μαγαζιά εκεί και είναι πολυσύχναστο σημείο.

Ο αδερφός μου μπήκε σε ένα λογιστικό γραφείο, οι δολοφόνοι πέρασαν με ένα αυτοκίνητο Fiat Panda. Σταμάτησαν, πυροβόλησαν την πόρτα του γραφείου, μπήκαν μέσα, τον σκότωσαν και σηκώθηκαν και έφυγαν… Αυτό ήταν όλο… Τώρα θα μείνουν τα τρία ανίψια μου ορφανά και από πατέρα αφού την μητέρα τους την σκότωσαν πέρσι το καλοκαίρι» είπε ο αδελφός του άτυχου άντρα.

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: «Ξέρω ποιοι σκότωσαν τη Χριστίνα» - Όταν ο επιχειρηματίας αποκάλυπτε τους ίδιους τους δολοφόνους του!

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από το νέο στυγερό έγκλημα στη Ζάκυνθο με θύμα έναν επιχειρηματία! Το μυστήριο στην υπόθεση είναι πως πέρσι δολοφονημένη βρέθηκε και η γυναίκα του αλλά... καταλάθος!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα imerazante.gr, νεκρός είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Διονύσης (Ντίμης) Κορφιάτης έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε, ενώ βρισκόταν μέσα στο γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων των αδελφών Φώτη και Νίκου Κόττη στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά.

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο Ιούνιο είχε πέσει νεκρή από πυροβολισμούς και η 37χρονη σύζυγός του, Χριστίνα, στη Λιθακιά.

Στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού) ενώ η άτυχη γυναίκα επέβαινε ως συνεπιβάτης στη μηχανή με τον σύζυγό της, δέχτηκε τα πυρά δύο δραστών, οι οποίοι επίσης επέβαιναν σε μηχανή και ήταν ντυμένοι με μαύρα ρούχα.

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: «Ξέρω ποιοι σκότωσαν τη Χριστίνα»

Η 37χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο του εγκλήματος.

Τότε μάλιστα ο ίδιος ο επιχειρηματίας, που σήμερα έπεσε νεκρός, είχε μιλήσει ανοικτά για το στυγερό έγκλημα και είχε αποκαλύψει τους... δολοφόνους του.

Συγκεκριμένα στην κατάθεσή του τότε είχε τονίσει: «Ηθελαν να σκοτώσουν εμένα, αλλά από τους ελιγμούς και τις προσπάθειες αποφυγής που έκανα χτυπήθηκε η σύζυγός μου. Εχω βάσιμες υπόνοιες γι’ αυτούς που οργάνωσαν την επίθεση, φοβόμουν εγκληματική ενέργεια σε βάρος μου»!

Που ήταν μπλεγμένος;

Ο Ντίμης ήταν ένα πρόσωπο που το παρελθόν του τον κυνηγούσε πολύ καιρό τώρα. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε μπλεξίματα με ποινικές καταδίκες, καταγγελίες και φήμες που ξεκινούν από το νησί της Ζακύνθου, περνούν από την Πάτρα και φτάνουν μέχρι την Αθήνα. Εκεί ψάχνουν και το μυστικό του συμβολαίου θανάτου. Τελευταία περιπέτεια του 53χρονου επιχειρηματία ήταν το 2017, όταν βρέθηκε κατηγορούμενος στην Πάτρα για συμμετοχή σε υπόθεση ληστειών και όπλων, όμως ξεμπέρδεψε. Λίγο νωρίτερα το όνομά του είχε εμπλακεί σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Ζάκυνθο, καθώς οι φήμες έλεγαν ότι διατηρούσε επαφές με άτομα που κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία. Στο παρελθόν ο Ντίμης προέβη σε καταγγελίες για τη δράση κυκλωμάτων της νύχτας που εμπλέκονταν σε ανθρωποκτονίες, και στην οποία υπήρχε συμμετοχή αστυνομικών, οι οποίοι μάλιστα μπήκαν στη φυλακή.

Τέλος, ο 53χρονος συνδέθηκε με καταγγελίες για μια ληστεία που σημειώθηκε στη Ζάκυνθο τον Απρίλιο του 2016 με την αρπαγή 580.000 ευρώ από επιχειρηματία του νησιού, με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί. Στην Αθήνα, δε, στις αρχές της δεκαετίας του ’90 διατηρούσε επαφές με πολύ γνωστό άτομο από τον χώρο της νύχτας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share