Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Φρικτό έγκλημα: 55χρονος στραγγάλισε την ερωμένη του (Video)

Άγρια δολοφονία

16 Οκτωβρίου 2020 17:30
Φρικτό έγκλημα: 55χρονος στραγγάλισε την ερωμένη του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

55χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία μιας γυναίκας ομολόγησε μέσα στο ασθενοφόρο το άγριο έγκλημα λέγοντας πως το έκανε για να μην αποκαλύψει η ερωμένη του τη σχέση τους στη σύζυγό του.

Ο 55χρονος αναμένεται σύντομα να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για το φόνο της άτυχης γυναίκας και το απόσπασμα από την κάμερα που υπήρχε μέσα στο ασθενοφόρο είναι αυτό που τον «καίει».

Αρχικά ο 55χρονος αρνείται πως ήταν αυτός που προχώρησε στον στραγγαλισμό της γυναίκας, όμως, στη συνέχεια ξεσπά και ομολογεί το έγκλημα. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα εκτιλύχθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Δυτικό Λονδίνο, όπου 42χρονος πατέρας στραγγάλισε τον μόλις 3 ετών γιο του, και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 36χρονη σύζυγό του.

Μέσα σε λυγμούς υποστήριξε πως το έκανε γιατί η ερωμένη του ήταν έτοιμη να τα πει όλα στη σύζυγό του, ενώ λίγα λεπτά μετά άρχισε μέσα σε αναφιλητά να αναρωτιέται τι θα πει η μητέρα του για το έγκλημά του!

Ο 55χρονος Τίμοθι Μπρέμερ κατηγορείται για τη δολοφονία της Κλερ Πέρι, μητέρας δυο παιδιών, μέσα σε ένα Citroen C1. «Είχαμε σχέση για δυο χρόνια», είπε και πρόσθεσε: «με ανάγκασε να τη συναντήσω. Θα το έλεγε στη γυναίκα μου. Θα έχανα το παιδί μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο κατηγορούμενος…

36χρονος σκότωσε, διαμέλισε και έφαγε την καρδιά και τον εγκέφαλο 46χρονης - Φρικιαστικές λεπτομέρειες (Video)

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 36χρονος κανίβαλος, ο οποίος σκότωσε την 46χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια έφαγε το άψυχο κορμί της, και συγκεκριμένα την καρδιά και τον εγκέφαλό της. Επίσης, μια οικογενειακή τραγωδία που προκαλεί ανατριχίλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας με έναν 41χρονο πατέρα να σκοτώνει την ενός έτους κόρη του μετά από έναν τσακωμό με την σύζυγό του!

Δράστης της αδιανόητης δολοφονίας ο Joseph Oberhansley και θύμα του η Tammy Jo Blanton, με την οποία διατηρούσε σχέση για περισσότερα από δυο χρόνια.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ωστόσο ο Oberhansley δεν μπορούσε να δεχτεί αυτό το γεγονός και αποφάσισε να την σκοτώσει. Διέρρηξε το σπίτι της Tammy στην Ιντιάνα και αφού την δολοφόνησε στον ύπνο της, στη συνέχεια προχώρησε στις αδιανόητες πράξεις.

Το ειδεχθές έγκλημα έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2014, ωστόσο η φρίκη ζωντάνεψε ξανά στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο Oberhansley άκουσε την ποινή του. Μάλιστα, ο σατανικός δολοφόνος δήλωσε στη δίκη αθώος, παρά το γεγονός πως είχε ομολογήσει το έγκλημά του κατά την σύλληψή του.

Ο δράστης δήλωσε πως βρήκε δυο ληστές όταν έφτασε στο σπίτι της γυναίκας το μοιραίο βράδυ και πως εκείνοι ήταν οι δολοφόνοι. Να σημειωθεί πως η Tammy είχε περισσότερες από 25 μαχαιριές στο σώμα της ενώ το σώμα της είχε διαμελιστεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share