Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 7 άνδρες σκότωσαν 5χρονο μπροστά στη μητέρα του και στη συνέχεια την βίασαν

Άγριο έγκλημα - Φρικιαστικές λεπτομέρειες

13 Οκτωβρίου 2020 10:03
Φρίκη: 7 άνδρες σκότωσαν 5χρονο μπροστά στη μητέρα του και στη συνέχεια την βίασαν
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα έγκλημα που ξεπερνά και τα πιο αρρωστημένα σενάρια σε ταινία τρόμου σημειώθηκε στην Ινδία με 7 άνδρες να σκοτώνουν ένα 5χρονο παιδί μπροστά στη μητέρα του και στη συνέχεια να την βιάζουν. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Μεγάλη Βρετανία σε μια φαινομενικά «αθώα» πυρκαγιά, καθώς εντοπίστηκαν τα πτώματα δυο γυναικών, οι οποίες είχα βιαστεί!

Την καταγγελία για την δολοφονία του παιδιού και τον βιασμό της γυναίκας, έκανε ο πατέρας της 28χρονης, κατονομάζοντας συγκεκριμένα δυο άτομα. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια σύλληψη και αναζητά τους άλλους έξι δράστες.

Ο Manoj Kumar Pathak από το αστυνομικό τμήμα της Murar δήλωσε για το σοκαριστικό περιστατικό: «Η γυναίκα περπατούσε μόνη προς την τράπεζα μαζί με τον γιο της, αλλά δεν επέστρεψε έγκαιρα σπίτι της. Η οικογένειά της την βρήκε κοντά σε ένα σιντριβάνι του χωριού. Η σορός του παιδιού βρισκόταν μέσα στο σιντριβάνι». Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στην κλινική Sadar.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να βελτιωθεί η κατάστασή της για να πάρουν κατάθεση και στη συνέχεια να προχωρήσουν στη δίκη.

60χρονος δολοφόνησε άγρια 33χρονη - Την βίασε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή

Φρίκη έχει προκαλέσει η δολοφονία μιας 33χρονης γυναίκας από έναν άντρα, ο οποίος αφού την κακοποίησε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή.

Ο Dr. Andrew Hanosh, ο ιατροδικαστής που προχώρησε στην εξέταση της σωρού της άτυχης γυναίκας δεν μπορούσε να πιστέψει την αγριότητα με την οποία η Susie δολοφονήθηκε. Επίσης, κοντά στην εξιχνίαση ενός φρικιαστικού εγκλήματος πριν από 6 χρόνια είναι η ρωσική αστυνομία, με έναν 40χρονο να σκοτώνει, να τεμαχίζει και να λιώνει με τα κομμάτια μιας 25χρονης σε θειικό οξύ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο δολοφόνος της Susie της είχε κόψει την γλώσσα, της έβαλε φωτιά και στη συνέχεια την έβαλε στο λαρύγγι της γυναίκας. Λίγο αργότερα της έβαλε φωτιά και την έκαψε όλη...

«Το θέαμα ήταν πρωτοφανές. Το 90% της επιφάνειας του σώματός της ήταν καμένο», ανέφερε ο ιατροδικαστής. Δράστης της άγριας δολοφονίας της 33χρονης φέρεται να είναι ο 60χρονος Jeffrey Morris, με τον έγκλημα να γίνεται στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share