Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

«Στο δι@ολο, μην με ξανακουμπήσεις χολέρα» - Άγριος καυγάς επιβατών στο τρόλεϊ (Video)

Ροντέο...

9 Οκτωβρίου 2020 12:11
«Στο δι@ολο, μην με ξανακουμπήσεις χολέρα» - Άγριος καυγάς επιβατών στο τρόλεϊ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν πλέον οι καυγάδες μεταξύ των επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω του μεγάλου συνωστισμού που παρατηρείται. Επίσης, ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε τόπο σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη μη χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό.

Ένα τέτοιο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του Star και το πρόβαλε στο κεντρικό του δελτίο την Πέμπτη. Ένας άνδρας λοιπόν ακούμπησε μία γυναίκα μέσα στο τρόλεϊ, η οποία άρχισε να του λέει να πάει στο διάολο, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μην με ξανακουμπήσεις χολέρα. Έπεσε η άλλη η σαβούρα πάνω μου. Στο διάολο, μουρλοί όλοι».

Δείτε το βίντεο:

Άγριος ξυλοδαρμός στα ΜΜΜ για τη μάσκα: Χτύπησε και έφτυσε συνεπιβάτη του επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα (Video)

Νέο βίαιο περιστατικό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με αφορμή τη μη χρήση μάσκας. Όπως κατήγγειλε, η κα Αμαρυσία Σιγάλα Παρασκευοπούλου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου στον Ηλεκτρικό ένας νεαρός καθόταν στην πόρτα με το σακίδιό του και μετά από δυο στάσεις μπήκε ένας άνδρας γεροδεμένος γύρω στα 45 με 50 χωρίς μάσκα και οι περισσότεροι όπως περιγράφει η γυναίκα τον κοίταξαν με αποδοκιμασία.

Ο άντρας κάθισε δίπλα ακριβώς στον νεαρό και αμέσως άρχισε να βήχει δυνατά, δίχως να κάνει καμία προσπάθεια να καλύψει το πρόσωπό του είτε με την παλάμη (που είναι λάθος) είτε με τον αγκώνα.

Ο νεαρός του είπε ενοχλημένος: «Μπορείτε να βήξετε πιο μακριά ή να βάλετε την μάσκα σας;». Τότε, ο άντρας έφτυσε στα μάτια τον νεαρό, ο οποίος παραπάτησε και τότε ο 50χρονος τραμπούκος τον σήκωσε όρθιο και τον χτύπησε στην πόρτα του βαγονιού. Μετά την επίθεση έφυγε από το βαγόνι ανενόχλητος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share