Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο σκηνικό: Ήρθαν στα χέρια στο λεωφορείο για τη μη χρήση μάσκας

Αδιανόητο αυτό που συνέβη

22 Σεπτεμβρίου 2020 19:27
Απίστευτο σκηνικό: Ήρθαν στα χέρια στο λεωφορείο για τη μη χρήση μάσκας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε τόπο σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη μη χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό, με τους επιβάτες να ανταλάσσουν «βαριές» κουβέντες και να μη διστάζουν να έρθουν και στα χέρια.

Όπως βλέπετε, ο ηλικιωμένος κύριος προσπαθεί να κατεβάσει με τη βία, τη γυναίκα που κάθεται ακριβώς από πίσω του και δεν φοράει τη μάσκα της, σε ένα περιστατικό παρόμοιο με εκείνο του οδηγού που έβρισε δύο γυναίκες χυδαία.

Γυρισμένος προς τα πίσω, αρπάζει το καρότσι με τα ψώνια που βαστάει στα χέρια της, τραβώντας το προς την έξοδο του λεωφορείου.

Όλα άρχισαν όταν η γυναίκα ανέβηκε στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο ηλικιωμένος κύριος της ζήτησε να κατέβει αποκαλώντας την ανεύθυνη…

Η γυναίκα αρνήθηκε να κατέβει από το λεωφορείο, λέγοντας ότι δεν φοράει μάσκα γιατί δεν υπάρχει κορωνοϊός. Στη συνέχεια έκατσε πίσω από τον ηλικιωμένο κύριο, ο όποιος συνέχισε να της ζητάει να κατέβει από το λεωφορείο.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών με τον οδηγό του λεωφορείου, να μένει αμέτοχος.

«Μου έχει πει ο Θεός να μην φοράω» - Επεισόδιο on camera μέσα σε λεωφορείο για τις μάσκες (Video)

Ένα αρκετά σοβαρό επεισόδιο με έναν άνδρα που δεν ήθελε να φορέσει μάσκα, όπως προβλέπουν τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, κατέγραψε σήμερα το πρωί η κάμερα του ΣΚΑΙ. Ενώ, παρέμβαση της Δικαιοσύνης υπήρξε σήμερα σχετικά με τη χρήση μάσκας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο άνδρες της αστυνομίας, είχαν στήσει μπλόκο στην Λεωφόρο Συγγρού όπου πραγματοποιούσαν ελέγχους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που περνούσαν από το σημείο για την χρήση μάσκας.

Σε ένα από τα λεωφορεία, εντόπισαν έναν άνδρα, ο οποίος ήταν σε μία θέση χωρίς να φοράει μάσκα και του ζήτησαν να κατέβει για να του βεβαιώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Εκείνος όμως, δεν έδειχνε καμία διάθεση για να τους ακολουθήσει, φωνάζοντας οτι δεν κατεβαίνει. Οι αστυνομικοί τον πήραν σηκωτό και τον κατέβασαν κάτω, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή αντιστεκόταν.

Ο ίδιος μιλώντας μετά στην κάμερα του ΣΚΑΙ, είπε πως είναι παραμύθι ο κορωνοϊός και πως δεν φοράει μάσκα, επειδή πιστεύει στην θρησκεία και του έχει πει ο Θεός να μην βάζει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share