Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη! (photo)

Τι συνέβη;

11 Σεπτεμβρίου 2020 10:06
Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη! (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη βρίσκεται στο νοσοκομείο με τον σύζυγό της, Χριστόφορο Χαραγκιώνη να είναι στο πλευρό της.

Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία στο instagram να είναι πάνω σε φορείο και ο σύζυγός της να της κρατάει το χέρι και έγραψε στη λεζάντα: «Με θετική ενέργεια …και με τους ανθρώπους που μας αγαπούν δίπλα μας μπορούμε και τα πιο δύσκολα να τα κάνουμε με ένα τεράστιο χαμόγελο!!!!!!!».

Δεν θέλησε να γράψει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι συνέβη αλλά αν κρίνουμε από το χαμόγελό της είναι κάτι περαστικό. Σιδερένια της ευχόμαστε! Επίσης, πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τραγωδία για την Ευδοκία Ρουμελιώτη: Της πήραν το παιδί!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης (9/6) η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία αναφέρθηκε και στην πικρή γεύση που της άφησε η προσπάθεια να υιοθετήσουν με τον άνδρα της ένα παιδάκι.

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο, ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί. Δεθήκαμε πολύ με αυτό το παιδί και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας. Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Και συμπλήρωσε: «Στην αρχή δεν γνωρίζαμε ούτε την προέλευση του παιδιού, ούτε τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει. Το γνωρίσαμε όταν ήταν σχεδόν δύο ετών. Ήταν πέντε μήνες εγκαταλελειμμένο εκεί.

Δεν πήραμε χαμπάρι πως δεθήκαμε με αυτό το παιδί, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το είχαμε στο πρόγραμμα. Μέρα με τη μέρα δενόμασταν όλο και περισσότερο και είπαμε πως ό,τι πρόβλημα και να έχει αυτό το παιδί θέλουμε να το κάνουμε οικογένειά μας. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αναδοχή και αργότερα στην υιοθεσία.Κάναμε τα χαρτιά της αναδοχής, η οποία εγκρίθηκε μετά από πολλά χρόνια. Πήραμε το παιδί στο σπίτι και έπειτα θα προχωρούσαμε στην υιοθεσία. Δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε. Άκουσα σχόλια που με πλήγωσαν. Αναγκάστηκα να το αποκαλύψω δημόσια κι αυτό γιατί ήμασταν καθημερινά με τον άντρα μου σε συναντήσεις με κοινωνικούς λειτουργούς και στο νοσοκομείο» είπε η ηθοποιός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share