Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Τι συνέβη;

7 Σεπτεμβρίου 2020 12:34
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ωστόσο, σε καραντίνα βρίσκονται δύο ακόμη βουλευτές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook, έκανε επείγουσα εισαγωγή για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, καθώς είχε έντονες ενοχλήσεις. Η ανάρρωσή του δεν θα του επιτρέψει να παραστεί στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:

«‪Μετά από έντονες ενοχλήσεις, εισήχθην εσπευσμένα για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας με τον παραδοσιακό τρόπο. Η ανάρρωσή μου δεν θα μου επιτρέψει να παραστώ στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Kyriakos Mitsotakis».

Θρήνος στην Νέα Δημοκρατία: Πέθανε ο Νίκος Γκελεστάθης

Θρήνος ξέσπασε στην Νέα Δημοκρατία, καθώς έφυγε από τη ζωή στα 90 του έτη ο πρώην Υπουργός, Νίκος Γκελεστάθης, μια μέρα μετά το θάνατο που «τσάκισε» τον Μάκη Βορίδη.

Εξελέγη βουλευτής Φωκίδας με τη Νέα Δημοκρατία το 1981, 1985, 1989 (Ιούνιο και Νοέμβριο), 1990, 1993, 1996 και 2000.

Διετέλεσε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών (1990 - 1992) και υπουργός Δημόσιας Τάξης (1992 - 1993), στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Χειρουργείο για βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο θα υποβληθεί αύριο, 1η Αυγούστου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε πριν λίγες ημέρες, και το οποίο προκάλεσε εξάρθρημα, με συνέπεια να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και πολύμηνη αποκατάσταση.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πάντως, έκανε παρέμβαση χθες στη Βουλή την τελευταία ημέρα νομοθετικού έργου. Συνάδελφοι του απ' όλες τις πτέρυγες του Κοινοβουλίου τού εξέφρασαν ευχές για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ενώ, πριν από λίγες μέρες ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας Ανέστης Λώρας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share