Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αυτοκτόνησε 24χρονη πρωταγωνίστρια του Netflix! Είχε πέσει θύμα βιασμού (photo)

Σοκ και θλίψη

6 Αυγούστου 2020 15:24
Αυτοκτόνησε 24χρονη πρωταγωνίστρια του Netflix! Είχε πέσει θύμα βιασμού (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο η αυτοκτονία της Daisy Coleman, μία από τις έφηβες που εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Audrie & Daisy», σχετικά με 2 περιπτώσεις βιασμού, που έδωσε τέλος στην ζωή της μόλις στα 24 της. Ενώ, νέα τροπή παίρνει το θρίλερ του 20χρονου μοντέλου που αυτοκτόνησε σε γιοτ.

Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά η μητέρα της Melinda στο ΤΜΖ η κόρη της αυτοκτόνησε το βράδυ της Τρίτης. Επίσης η μητέρα της αναφέρει: «Ήταν η καλύτερη φίλη μου και μια καταπληκτική κόρη. Μακάρι να μπορούσα να είχα πάρει τον πόνο της».

Η Daisy όταν ήταν 14 χρονών τον Ιανουάριο του 2012, φέρεται να βιάστηκε σε ένα πάρτι στο Μιζούρι, αν και κανείς δεν καταδικάστηκε ποτέ.

Η ιστορία της νεαρής κοπέλας έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix του 2016. Η μητέρας της ανέφερε επίσης «Ποτέ δεν ξεπέρασε αυτό που της συνέβη. Δεν είναι δίκαιο. Το κοριτσάκι μου έχει φύγει». Να σημειωθεί ότι η οικογένεια αντιμετώπισε μια ακόμα τραγωδία πέρσι όταν ο μικρότερος αδερφός της Daisy σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Σοκ: Αυτοκτόνησε 20χρονη αθλήτρια

Σοκ στον κόσμο του αθλητισμού καθώς σε ηλικία μόλις 20 ετών, η αθλήτρια Katia Alexandrovskaya έβαλε τέλος στην ζωή της. Ακόμη ένα σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό μετά την αυτοκτονία 22χρονης πρωταθλήτριας.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, η οποία αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αυστραλίας, πήδηξε από τον 6ο όροφο του διαμερίσματός της στην Μόσχα. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Η Alexandrovskaya αγωνιζόταν με παρτενέρ τον Harley Windsor, τον πρώτο Αυστραλό που έλαβε ποτέ μέρος σε χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ρωσίδα είχε κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων το 2017 ενώ είχε αναδειχθεί δυο φορές πρωταθλήτρια Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, η Katia έδινε μάχη με την κατάθλιψη εδώ και μερικούς μήνες καθώς είχε τραυματιστεί σε αγώνα προετοιμασίας στον Καναδά και μάλιστα υπήρχε κίνδυνος να βάλει τέλος στην καριέρα της. Στο διαμέρισμα της Alexandrovskaya βρέθηκε ένα σημείωμα που έγραφε «Σας αγαπώ»...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share