Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα τροπή στο θρίλερ του 20χρονου μοντέλου που αυτοκτόνησε σε γιοτ - Είχε βρεθεί νεκρή στην Κεφαλονιά το 2018 (photos)

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

27 Ιουλίου 2020 08:47
Νέα τροπή στο θρίλερ του 20χρονου μοντέλου που αυτοκτόνησε σε γιοτ - Είχε βρεθεί νεκρή στην Κεφαλονιά το 2018 (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επανέρχονται τα αναπάντητα ερωτήματα για το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία που αυτοκτόνησε σε γιοτ στην Κεφαλονιά τον Αύγουστο του 2018.

Ο λόγος για την Σινέντ Μακναμάρα που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση να κρέμεται με ένα σχοινί στο πίσω μέρος του τεράστιου γιοτ “Mayan Queen IV” στην Κεφαλονιά πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Είκοσι τρεις μήνες μετά την τραγωδία, η αυστραλιανή εφημερίδα Daily Telegraph υποστηρίζει ότι υπάρχουν ακόμα άλυτες απορίες για την υπόθεση αυτή. Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα επικαλείται τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στην άτυχη 20χρονη.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, παρότι η Σινέντ Μακναμάρα είχε παραπονεθεί για καβγά με κάποιον στο σκάφος μία ημέρα πριν να βρεθεί νεκρή, οι τοπικές αρχές της Κεφαλονιάς δεν έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, καθώς η θαλαμηγός απέπλευσε από το νησί χωρίς να προηγηθεί η απαραίτητη έρευνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν έλαβε ποτέ στα χέρια του το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διέθετε το “Mayan Queen IV”:

“Δεν ξέρουμε αν κάποιος την έφερε στην κατάσταση να θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, αν υπήρχε δηλαδή ηθικός αυτουργός”, λέει ο κ. Μπογιόκας.

Ο Αυστραλός συντάκτης υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει το 20χρονο μοντέλο λίγα λεπτά πριν αποκαλυφθεί το μοιραίο.

Επιπλέον, οι τοξικολογικές εξετάσεις που διεξήχθησαν δεν έδειξαν ότι η Σινέντ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών και άρα “είχε πνευματική διαύγεια και το πιθανότερο είναι ότι κάποιο άλλο πρόβλημα υπήρχε που την έφερε σε ψυχολογικό αδιέξοδο”.

Το μοιραίο superyacht ανήκει στον γνωστό Μεξικανό μεγιστάνα των εξορύξεων, Αλμπέρτο Μπαϊρέλες, η περιουσία του οποίου αγγίζει, σύμφωνα με το «Forbes», τα 9,6 δισ. δολάρια.

Η άτυχη Σινέντ Μακναμάρα ήταν υπάλληλος του Μεξικανού κροίσου και απολάμβανε τους θερινούς μήνες μια χλιδάτη ζωή, ταξιδεύοντας με το αξίας 190 εκατ. δολαρίων παραμυθένιο σκαρί από νησί σε νησί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share