Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ: Αυτοκτόνησε 16χρονη (Video)

Τραγωδία

26 Ιουνίου 2020 10:40
Σοκ: Αυτοκτόνησε 16χρονη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η 16χρονη χορεύτρια και σταρ του TikTok Siya Kakkar αυτοκτόνησε στο Νέο Δελχί. Το κορίτσι ήταν πολύ γνωστό για τα βίντεο με τους χορούς που ανέβαζε στην πασίγνωστη εφαρμογή και είχε 1,1 εκατομμύριο followers. Επίσης, 55χρονος στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε κρεμασμένος από μία μπασκέτα στο κλειστό γήπεδο του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου, στην περιοχή των Συκεών.

Την αυτοκτονία της επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της Arjun Sarin. «Πρέπει να ήταν κάτι προσωπικό, στη δουλειά της πήγαινε πολύ καλά. Μιλήσαμε χθες για ένα νέο πρότζεκτ και ακούστηκε μια χαρά. Εγώ και η εταιρεία μου Fame Experts μανατζάρουμε πολλούς καλλιτέχνες και η Siya ήταν μεγάλο ταλέντο».

Ο φίλος της και φωτογράφος Viral Bhayani έγραψε στο Instagram: «Δυσάρεστα τα νέα, η 16χρονη tik-toker siya_kakkar αυτοκτόνησε. Βλέπεις τα βίντεό της και καταλαβαίνεις πόσο καλή ήταν. Είναι τόσο λυπηρό που επέλεξε αυτό τον δρόμο. Αν νιώθετε κατάθλιψη μην κάνετε κάτι τέτοιο».

33χρονη Playmate αυτοκτόνησε με περίστροφο στο στόμα

Νέα στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα για την αυτοκτονία της πρώην Playmate. Σύμφωνα με την αυτοψία που παρουσίασε το TMZ, έβαλε το όπλο στο στόμα και αυτοπυροβολήθηκε.

Στις 20 Απριλίου είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στο Όστιν του Τέξας, με τραύμα στο κεφάλι η Ashley Mattingly. Η 33χρονη πρώην Playmate του Playboy που ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, διαπιστώθηκε ότι είχε δώσει τέλος στη ζωή της η ίδια.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις μάλιστα αποκάλυψαν ότι πριν την αυτοκτονία της, είχε κάνει χρήση ηρεμιστικών χαπιών. Μετά τον θάνατό της, η οικογένειά της αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε χρόνια πρόβλημα με το αλκοόλ ενώ είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύντροφό της Lane Garrison, ηθοποιό της σειράς «Prison Break».

Δύο μέρες πριν, η 33χρονη είχε αναρτήσει στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόταν σε νοσοκομειακό κρεβάτι να λέει: «Είμαι άρρωστη από το αλκοόλ».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share