Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Έρχονται θερμές αέριες μάζες από την Αφρική - Ετοιμαστείτε για καυτό 3μερο...» - Προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

15 Μαΐου 2020 07:50
«Έρχονται θερμές αέριες μάζες από την Αφρική - Ετοιμαστείτε για καυτό 3μερο...» - Προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θερμές αέριες μάζες έρχονται από την Αφρική, με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί για ένα καυτό 3μερο. Επίσης, για τη θερμή εισβολή στη χώρα, και το τι πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, μίλησε στο Mega ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ανέφερε πως σε ορισμένες περιοχές μπορεί να δούμε και 42 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά, σήμερα θα έχομε πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα, ηλιοφάνεια αλλά και λίγες αραιές συννεφιές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά που μάλιστα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

«Θεμοκρασία στους 40 βαθμούς από την Παρασκευή και μέχρι...» - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας προειδοποιεί στην ΕΡΤ για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως ήδη από την Παρασκευή (15/5) θα έχουμε 40 βαθμούς σε ορισμένα σημεία στην χώρα.

Την ίδια μέρα θα υπάρξουν νεφώσεις με θολούρα στην ατμόσφαιρα, με τους ανέμους έως 5 μποφόρ. Στην Αττική οι συνθήκες θα είναι παρόμοιες, με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς, ενώ θα βρίσκεται 7 βαθμούς πιο κάτω στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι την Τρίτη (19/5) θα υπάρχει συννεφόκαμα και θολούρα στην ατμόσφαιρα εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης, με τη θερμοκρασία στα ύψη, ενώ ο Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε και σε ποιες περιοχές θα έχουμε μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας.

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share