Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

47χρονη μητέρα 4 παιδιών πέθανε από κορωνοϊό - Η δραματική της ιστορία που συγκλονίζει

Τραγωδία!

6 Απριλίου 2020 13:36
47χρονη μητέρα 4 παιδιών πέθανε από κορωνοϊό - Η δραματική της ιστορία που συγκλονίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 47χρονη μητέρα με 4 παιδιά πέθανε από κορωνοϊό πριν προλάβει να αποχαιρετήσει τους αγαπημένους της. Όταν τα συμπτώματα έγιναν έντονα προσπάθησε να πάει μόνη της στο νοσοκομείο με το φόβο ότι μπορεί να κολλήσει κάποιον από τους δικούς της. Ενώ, ανατριχιαστική είναι η περιγραφή ενός γιατρού για το πόσο εύκολα μεταδίδεται ο φονικός ιός.

Αρχικά πίστευε ότι έχει μια συνηθισμένη γρίπη όταν άρχισε να μην νιώθει καλά, στις αρχές Μαρτίου. Ο ελαφρύς βήχας όμως έγινε υψηλός πυρετός. Έπειτα άρχισε να έχει δύσπνοια. "Δεν ήθελε καν την άλλη μου αδερφή να την πάει στο νοσοκομείο" λέει ο αδερφός της. "Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και με τα βίας μπορούσε να αναπνεύσει αλλά δεν ήθελε να αφήσει κάποιον άλλο να εκτεθεί στον ιό."

Συγκεκριμένα νοσηλεύτηκε στις 14 Μαρτίου και πέθανε 9 μέρες αργότερα χωρίς να αποχαιρετήσει την οικογένειά της. “Κάθε φορά που με έβλεπε κάναμε μια μεγάλη και αληθινή αγκαλιά… Νιώθω τυχερή που είχα την χαρά να την γνωρίζω… Σίγουρα θα μας λείψει αλλά δεν θα την ξεχάσουμε” λέει ένας φίλος της.

Εργαζόταν για χρόνια σε ένα καζίνο, υπέφερε από άσθμα το οποίο σύμφωνα με την οικογένειά της ίσως επιβάρυνε την κατάσταση στους πνεύμονές της. Για τον αδερφό της όμως το χειρότερο είναι ότι πέθανε μόνη.

“Ήταν με αναπνευστήρα και βαριά ηρεμιστικά τις τελευταίες μέρες και δεν μπορέσαμε ούτε να της μιλήσουμε. Κανείς δεν μπορούσε να πάει να τη δει”. Η οικογένειά της έφτιαξε μια σελίδα στο GoFundMe για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας και για να βοηθήσει στο μεγάλωμα του μικρότερου γιου της που είναι μόλις 7 ετών. Τα μεγαλύτερα παιδιά της είναι 17, 25 και 26.

«Ήρθε ξαφνικά... Κρυάδες, πόνοι, πυρετός» - Εφιαλτική περιγραφή δημοσιογράφου «χτυπημένη» από κορωνοϊό (photo)

Εφιαλτική είναι η περιγραφή μιας δημοσιογράφου και παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου «χτυπημένη» από κορωνοϊό λέγοντας: «Ήρθε ξαφνικά χτες το απόγευμα. Κρυάδες, πόνοι, πυρετός. Τηρούσα την κοινωνική αποστασιοποίηση. Κάνω όλα όσα μας έχουν πει να κάνουμε. Παρόλα αυτά – με βρήκε». Επίσης, ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία ενός Έλληνα ασθενή για τις εφιαλτικές μέρες που βίωσε με τον φονικό όπλο στα σπλάχνα του, όπως αποκαλεί τον ιό

«Είμαι υγιής, χωρίς υποκείμενα νοσήματα... Ανυπομονώ να επιστρέψω στην τηλεόραση και να σας δω όλους πολύ σύντομα» συνεχίζει η Μπάλντουιν στο μήνυμά της στο Instagram. «Και συγχαίρω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που κάνουν όλη τη δουλειά τώρα. Σας στέλνω την αγάπη μου» λέει κλείνοντας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share