Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Μίνα Αρναούτη: Ρίχνει βόμβες για την οικογένεια Παντελίδη! "Δεν πήρα τηλέφωνο την μητέρα του Παντελίδη γιατί δεν..."

23 Μαΐου 2017 18:31
Μίνα Αρναούτη: Ρίχνει βόμβες για την οικογένεια Παντελίδη!

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό YOUWEEKLY η Μίνα Αρναούτη. Για πρώτη φορά μιλάει για όλους και για όλα και ρίχνει βόμβες μεγατόνων που θα συζητηθούν.

"Υπάρχει κατάθεση από τη μητέρα του Παντελή, η οποία λέει ότι είναι πεπεισμένη ότι οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριακού και θα το αποδείξει εντός 20 ημερών. Άρα εμένα με βγάζει ψευδομάρτυρα στην κατάθεση, εφόσον κατέθεσα".

Από εκεί, υποστηρίζει η Μίνα Αρναούτη, ότι ξεκίνησαν όλα και ο πόλεμος με την οικογένεια Παντελίδη.

"Η Φρόσω έχει πάει στο μνήμα του Παντελή, εγώ όχι ακόμα... Φοβάμαι μήπως μου επιτεθεί κάποιος και ακόμα δεν αισθάνομαι δυνατή να με υπερασπιστώ".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο! Ποιος κερδίζει το έπαθλο, το χαστούκι του Ντάνου και το μπάχαλο ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές!

Η Μίνα Αρναούτη στη συνέντευξή της θεωρεί ότι η οικογένεια Παντελίδη την έχει κάνει από θύμα, θύτη της ιστορίας. Εκτιμά ότι έχει στοχοποιηθεί, επειδή απλά δεν μπορούν για την ίδια να υποστηρίξουν ότι ήταν η οδηγός τη μοιραία νύχτα, επειδή καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Με τη συνεπιβάτιδα στο μοιραίο αμάξι, Φρόσω Κυριάκου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαχήτρια" και στην... νύχτα: Αυτό είναι το υπέροχο μπαράκι της Σάρας του Survivor στην Αθήνα! (photos)

Αύριο, το athensmagazine.gr θα δημοσιοποιήσει κι άλλα στοιχεία από τη συγκλονιστική συνέντευξη της Μίνας, που πραγματικά θα προκαλέσουν "σεισμό"!

Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρή της την συνέντευξη, θα τη βρείτε στο YOUWEEKLY που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share