Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Κίνηση ματ από την Κέιτ Μίντλετον: Φέρνει επιτέλους την συμφιλίωση με τον Χάρι και την Μέγκαν;

Κάτι ετοιμάζει η μελλοντική βασίλισσα!

8 Μαΐου 2024 13:12
Κίνηση ματ από την Κέιτ Μίντλετον: Φέρνει επιτέλους την συμφιλίωση με τον Χάρι και την Μέγκαν;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στο Λονδίνο, όμως δεν πρόκειται να συναντήσει ούτε τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος επικαλέστηκε «φορτωμένο πρόγραμμα», ούτε τον αδερφό του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Με την ευκαιρία, δείτε: «Άκυρο» στον Χάρι και την Μέγκαν: Καταρρακωμένοι από την απόφαση του Μπάκιγχαμ - Δεν ξανάγινε!

Παρά τις διαταραγμένες σχέσεις μέσα στη βασιλική οικογένεια, η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται έτοιμη να δώσει λύση στη διαμάχη και να ενώσει ξανά την οικογένεια.

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές, η μελλοντική βασίλισσα είναι πρόθυμη να κυνηγήσει μία συμφιλίωση με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Κέιτ Μίντλετον: Η επιθυμία για συμφιλίωση με τον Χάρι και τη Μέγκαν

Κίνηση μάτ από την Κέιτ Μίντλετον: Θα φέρει επιτέλους την συμφιλίωση με τον Χάρι και τη Μέγκαν;

Βασιλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ο μελλοντικός βασιλιάς και η βασίλισσα «είναι ανοιχτοί και φιλικοί» σε μια πιθανότητα συμφιλίωσης με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ανώνυμη πηγή είπε στο Us Weekly ότι ο Ούιλιαμ και η Κέιτ έχουν κίνητρο να επανορθώσουν τις σχέσεις τους με το ζευγάρι, για χάρη των τριών παιδιών τους.

«Δε θέλουν οι διαφορές τους να μεταφερθούν στην επόμενη γενιά»

«Θέλουν μια σχέση με τη Μέγκαν και τον Χάρι και δεν θέλουν οι διαφορές τους να μεταφερθούν στην επόμενη γενιά. Προφανώς, ο Δούκας και η Δούκισσα θέλουν τα παιδιά τους να έχουν σχέση με τα ξαδέρφια τους», επεσήμανε.

«Ο καρκίνος βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ουίλιαμ σέβεται την επιθυμία του πατέρα του να συμφιλιωθεί με τον γιο του, αλλά τώρα επικεντρώνεται στην προστασία της οικογένειάς του από στρεσογόνες καταστάσεις», αποκάλυψε φιλικό πρόσωπο στη The Daily Beast.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share