Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο! Ποιος κερδίζει το έπαθλο, το χαστούκι του Ντάνου και το μπάχαλο ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές!

23 Μαΐου 2017 10:35
Survivor: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο! Ποιος κερδίζει το έπαθλο, το χαστούκι του Ντάνου και το μπάχαλο ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές!

Δίψα και αγωνία για το έπαθλο θα ανεβάσουν την ένταση στο κατακόρυφο και στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor και όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Athensmagazine.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα!

Διάσημοι και Μαχητές για ακόμα μια μέρα θα αγωνιστούν με στόχο ένα πολύτιμο έπαθλο, ωστόσο το σημερινό αγώνισμα θα στιγματιστεί από τα νεύρα του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Στο trailer, που παρακολουθήσαμε, βλέπουμε να «σκοτώνονται» κυριολεκτικά, την ώρα του αγωνίσματος, Μαχητές και Διάσημοι. Όλοι, πλακώνονται με όλους, αλλά την μεγάλη ένταση προκαλεί ο μισθοφόρος, που τα χώνει στον Μπο, άλλα και ευθέως κατηγορεί τον Αγγελόπουλο, ότι κλέβει στο παιχνίδι.

Από τον θυμό του Ντάνου όμως δεν γλιτώσουν ούτε οι συμπαίκτες του, με τον Γιώργο Αγγελόπουλος να απειλεί με... χαστούκια! Προσέξτε, δεν το είπε χαριτολογώντας, αλλά με πολύ έντονο ύφος, προς τον Γιώργο Χρανιώτη. Το σκηνικό θα το παρακολουθήσουμε στο αποψινό Survivor, αλλά εσείς δείτε το αποκλειστικό βίντεο στο athensmagazine.gr

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

Φυσικά στο σημερινό επεισόδιο περιμένει μια μεγάλη έκπληξη τόσο τους Διάσημους όσο και τους Μαχητές, όπως τους ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης! Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η guest εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Survivor, την παρουσία του οποίου στον Άγιο Δομίνικο δεν γνωρίζει κανείς από τους παίκτες των δύο ομάδων!

Δείτε χαρακτηριστικά το παρακάτω βίντεο που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΑΘΛΟ;

Ότι και να πούμε θα είναι λίγο για την δυσκολία που θα έχει το σημερινό παιχνίδι! Σύμφωνα με τα προγνωστικά φαβορί για τη νίκη είναι και σήμερα οι Διάσημοι! Προσέξτε, η πληροφορία αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με διαρροές ούτε με σπόιλερ, απλά αναλύοντας τα πλάνα του τρέιλερ που έδωσε ο ΣΚΑΙ, μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, το αγώνισμα είναι καθαρά δύναμης και αντοχής αλλά και... επαφή με νερό! Και όπως ξέρουμε και η εμπειρία μας λέει όταν υπάρχει αγώνισμα δύναμης κερδίζουν συνήθως οι Διάσημοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 23 Μαΐου 2006: Ο ήρωας Κωνσταντίνος Ηλιάκης σκοτώνεται σε αερομαχία με τούρκικα αεροσκάφη! (photos+video)

Δείτε μερικές εικόνες από το σημερινό αγώνισμα!

Φυσικά το Athensmagazine.gr πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες του θα σας έχει σίγουρη διαρροή από 19:30 εως και 21:30 σήμερα το βράδυ, με σκορ, νικητή και έπαθλο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share