Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

«Από τις καταιγίδες στον απότομο... καύσωνα»: Μέσα σε 5 μέρες αλλάζουν ΟΛΑ στον καιρό σύμφωνα Παναγιώτη Γιαννόπουλο (video)

Τα πάνω κάτω έρχονται στον καιρό σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο

8 Μαΐου 2024 09:49
«Από τις καταιγίδες στον απότομο... καύσωνα»: Μέσα σε 5 μέρες αλλάζουν ΟΛΑ στον καιρό σύμφωνα Παναγιώτη Γιαννόπουλο (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Καιρός σήμερα 08/05: Αλλάζει πρόσωπο ο καιρός τις επόμενες ώρες και δείχνει το άσχημο πρόσωπό του σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην αλλαγή του καιρού και τόνισε πως η χειρότερη μέρα της κακοκαιρίας που έρχεται θα είναι η Παρασκευή (10/05) με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.

Ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από την Πέμπτη (08/05) και θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο (11/05) και αναμένεται να επηρεαστεί όλη η χώρα και χαρακτηριστικό είναι πως έντονα φαινόμενα θα έχουν, μεταξύ άλλων και οι Κυκλάδες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, μεγάλη ανατροπή έρχεται από την επόμενη εβδομάδα, στα μέσα της οποίας και μετά, αναμένεται η θερμοκρασία να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς και να είναι ο καιρός άκρως καλοκαιρινός.

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς, το επιβεβαίωσε: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός

Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share