Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

MasterChef 5: Συγκλόνισε το πανελλήνιο και πέρασε στο σπίτι - Ο λόγος που «ξέσπασε» σε κλάματα η κοπελάρα από την Κρήτη

Η... λεβέντισσα που θέλει την κούπα

25 Ιανουαρίου 2021 22:11
MasterChef 5: Συγκλόνισε το πανελλήνιο και πέρασε στο σπίτι - Ο λόγος που «ξέσπασε» σε κλάματα η κοπελάρα από την Κρήτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η Ηρώ στο MasterChef, με την Κρητικιά να κάνει τη διαφορά και να περνά στο σπίτι, αφού πήρε τα τρία «ναι» από τους κριτές, περνώντας απευθείας στο σπίτι και παίρνοντας την ποδιά.

Η ίδια μαγείρεψε ένα πεντανόστιμο ψάρι, το οποίο εντυπωσίασε τους τρεις κριτές, με εκείνους να απαντούν με κολακευτικά λόγια, μη διστάζοντας να της δώσουν την πρόσβαση για το σπίτι του MasterChef, με συνέπεια εκείνη να «ξεσπάσει» σε πανηγυρισμούς και δάκρυα, με έναν παίκτη νωρίτερα να λαμβάνει πρόταση.

MasterChef 5: Η... λεβέντισσα Κρητικιά που πήρε τα τρία «ναι»

Ο λόγος, που έκλαψε, ήταν πως το μαχαίρι, με το οποίο κόβει, είναι από μια κυρία που έχει περάσει πολλά στη ζωή της, συγκινούμενη πάντα από την ιστορία της. Στο τέλος, επίσης, υποσχέθηκε… τσιμπούσι στην Κρήτη στους κριτές, αν πάρει το έπαθλο του νικητή, αναγγέλλοντας και στον πατέρα της τα καλά νέα.

MasterChef 5 - Άννα Καλιορίδου: Αγνώριστη πριν αρκετά χρόνια η Θεσσαλονικιά που τρέλανε κριτές και τηλεθεατές!

Το βράδυ του Σαββάτου το MasterChef έκανε πρεμιέρα στο Star με τον πέμπτο κύκλο του. Λόγω κορωνοϊού για πρώτη φορά δεν είχαμε την παραδοσιακές οντισιόν, αλλά οι κριτές υποδέχτηκαν τους υποψήφιους σε τετράδες!

Η 47χρονη κομμώτρια Άννα Καλιορίδου από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με το που μπήκε στο πλατό τρέλανε τους κριτές αλλά και το… Twitter!

Η ίδια διατηρεί το δικό της κομμωτήριο, ενώ ασχολείται και με τον χορό και συγκεκριμένα χορεύει οριεντάλ και ζούμπα. Η Άννα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps, ωστόσο... δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share