Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κλάμα μέχρι θανάτου: Βρήκαμε στο MasterChef τον σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Δακρύσαμε με τον... κούκλο που εμφανίστηκε!

25 Ιανουαρίου 2021 21:13
Κλάμα μέχρι θανάτου: Βρήκαμε στο MasterChef τον σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γέλια… μέχρι δακρύων προκάλεσε η παρουσία ενός παίκτη στο MasterChef, τόσο για τους κριτές του παιχνιδιού όσο και για τους τηλεθεατές του, καθώς φαίνεται πως βρέθηκε ο… σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Με το που ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας (25/1), εμφανίστηκε ένας παίκτης, ο οποίος προκάλεσε την αντίδραση των κριτών, που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Ο Θοδωρής, που έχει μεταξύ άλλων καταγωγή από τη Ρωσία, παρουσιάστηκε και άπαντες εντυπωσιάστηκαν με την ομοιότητα, που έχει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με μια Θεσσαλονικιά επίσης να έχει προκαλέσει αίσθηση.

MasterChef: Παρουσιάστηκε ο... σωσίας του Κουτσόπουλου

Ο ίδιος στάθηκε δίπλα του, όντας ολόδιος με τον σεφ σε χαρακτηριστικά προσώπου, στάση σώματος και ύψος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μας διαβεβαίωσε πως δεν έχουν καμία συγγένεια οι δυο τους, με τον Κουτσόπουλο να προσθέτει πως είναι ο πιο ωραίος παίκτης, που έχουν δει στο MasterChef.

MasterChef πρεμιέρα: Χτύπησαν... κόκκινο τα νούμερα τηλεθέασης!

MasterChef - τηλεθέαση: Το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής και η αλήθεια είναι, ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen, το κοινό την περίμενε πώς και πώς!

Φέτος, οι αλλαγές στο MasterChef θα είναι αρκετές! Στην πρεμιέρα, οι παίκτες δε μπήκαν ατομικά αλλά ανά τετράδες και έτσι οι πρώτοι τέσσερις μάγειρες αντίκρισαν με ένα πλατύ χαμόγελο τους αγαπημένους κριτές, οι οποίοι λίγο αργότερα ανακοίνωσαν τις αλλαγές που θα αντιμετωπίσουν.

Αρχικά, δε θα υπάρχουν ομάδες και κονκάρδες και κανένας κριτής δε θα έχει τους παίκτες της επιλογής του, άρα ο κάθε παίκτης θα είναι και ο coach του εαυτού του. Επίσης, δε θα υπάρχουν ποδιές, παρά μόνο η λεκτική επιβεβαίωση που θα τους δώσει το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Τέλος, κάποιοι διαγωνιζόμενοι θα είναι αρκετά τυχεροί, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν κατευθείαν το εισιτήριο για να μπουν στο σπίτι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης του MasterChef

Πάμε όμως στο θέμα μας! Φαίνεται πώς όλες οι αλλαγές, τράβηξαν μεταξύ άλλων, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι δεν άλλαξαν όπως φαίνεται ούτε λεπτό το κανάλι του STAR. Συγκεκριμένα, το MasterChef 5, σημείωσε σε δυναμικό κοινό το απίστευτο 38,8%, ενώ σε τέταρτο μας άφησε άφωνους αφού έφτασε το 44,8%.

Αναλυτικά τα τέταρτα του ριάλιτι μαγειρικής

  • 36.5
  • 41.9
  • 44.8
  • 36.4
  • 39.1
  • 44.2
  • 37.2
  • 39.6
  • 29.3
 

Ροή ειδήσεων

Share