Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024

Σακούλες γεμάτες χρήμα για Λέοντες κι άλλα 3 ζώδια: Φοβερά νέα από την Βίκυ Παγιατάκη

Φέρνει φουλ χρήμα η Βίκυ Παγιατάκη

28 Νοεμβρίου 2023 14:42
Σακούλες γεμάτες χρήμα για Λέοντες κι άλλα 3 ζώδια: Φοβερά νέα από την Βίκυ Παγιατάκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα - Βίκυ Παγιατάκη: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας σύμφωνα με την έμπειρη αστρολόγο;

Η Βίκυ Παγιατάκη, για ακόμα ένα πρωινό, έδωσε το παρόν στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και ανέλυσε τα δεδομένα για τα 12 ζώδια! Ποια επηρεάστηκαν από την χθεσινή Πανσέληνο και ποια θα ευνοηθούν οικονομικά και όχι μόνο;

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα αισθηματικής φύσης. Ευχάριστες συζητήσεις θα γίνουν, λύσεις θα βρεθούν στα επίμαχα ζητήματα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες θα έχουν άνεση και οικειότητα.

Σακούλες γεμάτες χρήμα για Λέοντες κι άλλα 3 ζώδια: Φοβερά νέα από την Βίκυ Παγιατάκη

Βίκυ Παγιατάκη: Αισθηματικά ποια ζώδια επηρεάζονται;

Τα προσφάτως χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν δυνατότητα επανένωσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να συζητηθούν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση. Σε θέματα οικονομικά φεύγουν τα εμπόδια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαπραγματεύσεις, τακτοποιήσεις, αγοραπωλησίες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση των οικονομικών, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σπατάλες και οι περιττές αγορές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Η διαίσθηση θα πρέπει να συνδυαστεί με τη λογική, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει αντικειμενικότητα στον τρόπο σκέψης. Ίσως να επανέλθουν στη μνήμη απογοητευτικά συμβάντα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην άρνηση και στην ηττοπάθεια.

Ζώδια σήμερα - Βίκυ Παγιατάκη: Αναλυτικά αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share