Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Αφροδίτη στο Σκορπιό έως 29 Δεκεμβρίου: Ο Άγιος Βασίλης και η Χριστίνα Στεργίου φέρνουν φουλ χρήμα γι' αυτά τα 5 ζώδια

Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό το διάστημα 4-29 Δεκεμβρίου!

28 Νοεμβρίου 2023 10:02
Αφροδίτη στο Σκορπιό έως 29 Δεκεμβρίου: Ο Άγιος Βασίλης και η Χριστίνα Στεργίου φέρνουν φουλ χρήμα γι' αυτά τα 5 ζώδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Χριστίνα Στεργίου: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό από τις 4 έως και τις 29 Δεκεμβρίου ανοίγει τον δρόμο για έναν νέο κύκλο ενδυνάμωσης, πάθους και νέων εμπειριών. Προφανώς, το συγκεκριμένο διάστημα θα είναι λίγο πιο έντονο ως προς τα αισθηματικά μας, γιατί η συγκεκριμένη θέση του πλανήτη δεν του είναι και τόσο ταιριαστή. Αποκτούμε εμμονές, γινόμαστε πιο κτητικοί και γενικώς υπερβάλλουμε. Αυτό έχει και τα θετικά του, αφού γεννιέται η ανάγκη της αφοσίωσης, δημιουργώντας πιο ουσιαστικές σχέσεις. Το κάθε ζώδιο θα αισθανθεί την εύνοια της Αφροδίτης σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής του, όπως αναλύεται παρακάτω.

Πώς θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για τα ερωτικά σου; Δες το βίντεο που ακολουθεί και διάβασε και την πρόβλεψή σου!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Χριστίνα Στεργίου παρακάτω

Κριός
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό Κριέ μου, σου προσφέρει ευκαιρίες για εμβάθυνση στις σχέσεις και ανανέωση στην σεξουαλική σου ζωή. Είναι η στιγμή να ανακαλύψεις νέες πτυχές των σχέσεών σου, καθώς και τον τρόπο που φλερτάρεις. Κάποια ζητήματα ανασφαλειών κι εμπιστοσύνης στον έρωτα θα σε απασχολήσουν. Παράλληλα, είναι μία περίοδος που θα δεχθείς τα δώρα σου, θα έχεις τα «έξτρα» σου, θα λάβεις σημαντική υποστήριξη στα οικονομικά αλλά και θα αποπληρώσεις και κάποια χρέη που σου ήταν βραχνάς. Ευνοούνται μισθώσεις, πωλήσεις, αγοραπωλησίες αλλά και τόνωση του εισοδήματος του/της συζύγου!

Ταύρος

Ταύρε μου, οι σχέσεις σου θα ακολουθήσουν μια πιο παθιασμένη και ενδιαφέρουσα πορεία με ενισχυμένη συντροφικότητα. Παρουσιάζονται νέες αισθηματικές ευκαιρίες, χάρη στην αυξημένη γοητεία σου και γίνεσαι πιο δημοφιλής από ποτέ! Φλερτάρεις με πολύ θετικό αντίκτυπο και αν έχεις δεσμό, θα πάρει τώρα τα πάνω του απολαμβάνοντας τις ημέρες των γιορτών με ζεστασιά και ενότητα. Παράλληλα, σου εμφανίζονται και δυνατότητες οικονομικών συνεργασιών. Είναι η στιγμή να εργαστείς πάνω στις φιλοδοξίες που είχες καταπνίξει, επειδή σου κάποτε σου φαίνονταν ‘βουνό’.

Δείτε ακόμα: «Βελάκια έρωτα» από την Χριστίνα Στεργίου: 3 ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στον χειμώνα 2023-24

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Αφροδίτη σε ωθεί να εστιάσεις στην ευεξία και την καθημερινότητά σου, χαρίζοντας όμορφες στιγμές και συνήθειες που σε ανεβάζουν. Θα φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και στη διατροφή σου. Δοκίμασε πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και καλλώπισε το κατοικίδιό σου, αν έχεις! Το κλίμα της ρουτίνας σου γλυκαίνει, το πρόγραμμα της εργασίας σου γίνεται πιο βατό, ενώ μαζί θα παρατηρήσεις το εργασιακό σου περιβάλλον να γίνεται ομορφότερο. Έχε κατά νου πως δεν αποκλείονται και τα ερωτικά ειδύλλια εντός του επαγγελματικού χώρου.

Καρκίνος

Καρκίνε, είσαι ο πλέον πιο ευνοημένος της περιόδου, με την Αφροδίτη να προσφέρει τύχη στον έρωτα. Μπορείς να φλερτάρεις με επιτυχία, να κερδίσεις όποιον έχεις στην καρδιά σου, ενώ αν βρίσκεσαι σε έναν δεσμό αυτό το διάστημα, θα δεις πως θα έρθετε πιο κοντά! Η διαίσθησή σου έχει οξυνθεί και κάνεις υγιείς ερωτικές επιλογές. Δίνεις έμφαση στη δημιουργικότητα και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Ήρθε για εσένα, πέρα από το φλερτ και τις σκέψεις δημιουργίας οικογένειας, η στιγμή να αφιερώσεις παραπάνω χρόνο σε δημιουργικές προσπάθειες και χόμπι που σου φέρνουν χαρά.

Λέων

Αγαπημένε Λέοντα, η Αφροδίτη επιδρά στον τομέα στον τομέα του σπιτιού, ενισχύοντας την οικογενειακή σου ζωή. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να μην αυξάνει την αρμονία μέσα στο σπίτι, κάνει όμως τα οικογενειακά μέλη να αισθανθούν πιο δεμένα συναισθηματικά. Είναι η στιγμή να δημιουργήσεις ένα θετικό και σταθερό περιβάλλον στο σπίτι σου. Πέρασε χρόνο με οικεία πρόσωπα και προτίμησε να κάνεις ρεβεγιόν στο σπίτι σου, ενθαρρύνοντας την αποκατάσταση των σχέσεων σου με την υπόλοιπη οικογένεια. Μπορείς, μαζί, να αναθερμάνεις μία σχέση του παρελθόντος, ενώ παράλληλα αισθάνεσαι οικονομική επάρκεια.

Παρθένος

Παρθένε, η Αφροδίτη ευνοεί ακόμη περισσότερο την επικοινωνία και τις σχέσεις με τους συγγενείς και τα αδέλφια σου. Μαζί, σε βοηθά να αναζητήσεις μία καινούρια συμφωνία ή να κάνεις μία μικρή μετακίνηση με στόχο να ανανεωθείς ή να συναντήσεις σημαντικούς για εσένα ανθρώπους. Μην ξεχνάς ότι κατά τα μέσα του Δεκέμβρη θα είναι κι ο Ερμής ανάδρομος, επιτρέποντάς σου να κάνεις μία επανασύνδεση. Οι ερωτικές συναντήσεις ευνοούνται. Συνάμα, η σκέψη σου γίνεται τόσο δημιουργική που μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων, όπως μία συνεργασία.

Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις της Χριστίνας Στεργίου για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

Αφροδίτη στο Σκορπιό έως 29 Δεκεμβρίου: Ο Άγιος Βασίλης και η Χριστίνα Στεργίου φέρνουν φουλ χρήμα γι' αυτά τα 5 ζώδια

Ζυγός

Ζυγέ, επικεντρώνεσαι στα οικονομικά και προσπαθείς να νιώσεις μεγαλύτερη υλική, μα και συναισθηματική ασφάλεια. Η αυτοπεποίθησή σου είναι πια τονωμένη κι αισθάνεσαι συναισθηματική σιγουριά. Έρχεται για εσένα μία ευνοϊκή περίοδος για να διαχειριστείς τα οικονομικά σου, όπως και να εξερευνήσεις νέες πηγές εισοδήματος. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, μιας και προσπαθείς να ανανεωθείς ρίχνοντάς το στο shopping therapy. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις λίγο περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που θεωρείς πιο σημαντικούς για εσένα, αντί να σπαταλάς χρόνο και χρήμα για την απόκτηση υλικών αγαθών.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ήρθε η στιγμή να φροντίσεις τον εαυτό σου μέσα-έξω! Κατανοείς ολοένα και περισσότερα πράγματα για τις βαθύτερες ανάγκες σου. Η περίοδος είναι κατάλληλη να εστιάσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη. Πέραν αυτού, έχεις εύνοια στα οικονομικά και τα αισθηματικά, μέσα από νέες γνωριμίες ή εντοπίζοντας νέες πηγές εσόδων. Με απλά λόγια, ανανεώνεις την εμφάνισή σου επιτυχώς, διασκεδάζεις κι έχεις ασυνήθιστα πολλές κατακτήσεις στον έρωτα! Έλκεις όσα επιθυμείς σαν μαγνήτης! Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα και κοινωνικοποιήσου, ώστε να απολαύσεις το μέγιστο της τυχερής αυτής ενέργειας.

Τοξότης

Τοξότη, η Αφροδίτη ευνοεί σε ωθεί προς την πνευματικότητα και την ενδοσκόπηση. Είναι η καλύτερη περίοδος να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να ηρεμήσεις από τα άγχη του έξω κόσμου. Βέβαια, μέσα σε αυτό το διάστημα νιώθεις λιγάκι ‘κλεισμένος’ συναισθηματικά. Στρέψου προς τα φιλαράκια σου για υποστήριξη. Δεν αποκλείεται να βιώσεις έναν κρυφό έρωτα κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη, ο οποίος για να επιβιώσει θα χρειαστούν πολλές θυσίες και από τις δύο πλευρές. Υπάρχουν κάποια ερωτικά απωθημένα και η γνωριμία αυτή έρχεται να τα εξωτερικεύσει. Πάντως, στα επαγγελματικά σου τα πηγαίνεις πολύ καλύτερα!

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Αφροδίτης ευνοεί τις φιλίες και τις κοινωνικές σχέσεις σου. Μπορείς να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου, ενώ αισθάνεσαι και είσαι πιο αγαπητός και δημοφιλής από τον περίγυρό σου. Άρπαξε την ευκαιρία να δημιουργήσεις νέες επαφές και συνεργασίες που θα ενισχύσουν τον κοινωνικό σου κύκλο. Δέχεσαι καλέσματα για εξόδους από φίλους, ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτά να προκύψει κι ένας έρωτας! Μαζί, με την αναδρομή του Ερμή από το δικό σου ζώδιο κατά τα μέσα του Δεκέμβρη, πέρα από νέες φιλίες, μπορείς να ενδυναμώσεις και τις παλιές σου!

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η Αφροδίτη σε κάνει φιλόδοξο κι ενισχύει την επαγγελματική σου πορεία και καριέρα. Σχεδιάζεις στρατηγικές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία και γενικότερα, το μυαλό σου συλλαμβάνει πολύ πρακτικές και ρεαλιστικές ιδέες που αν υλοποιήσεις, μπορείς να σημειώσεις σημαντική πρόοδο. Δέχεσαι γενικότερη στήριξη στα επαγγελματικά κι βελτιώνεις το κοινωνικό σου προφίλ, επιδεικνύοντας στα πλήθη πόσο ικανός επαγγελματίας είσαι. Παράλληλα, τονώνεις το γάμο σου ή λαμβάνεις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέση σου. Μήπως ήρθε η ώρα να επισημοποιήσεις την υφιστάμενη ερωτική σου σχέσης.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, η Αφροδίτη σε ευνοεί σε θέματα ταξιδιών, εκπαίδευσης, επέκτασης, μα και ικανοποίησης μέσα από νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος σε κάτι, ήρθε η ώρα να αναζητήσεις νέα γνώση, καθώς και να στραφείς προς υφιστάμενες και νέες συνεργασίες που θα σε αναδείξουν. Παράλληλα, οι σχέσεις σου με κάποιους μακρινούς συγγενείς ενδυναμώνονται. Μάλιστα, εσύ που αναζητάς την ευκαιρία να ζήσεις ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο με άτομα που βρίσκονται μακριά σου ή με άτομα με τα οποία έχετε πάρα πολλές διαφορές, η πλανητική αυτή διέλευση σε βοηθά στο έπακρο!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share