Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

«Pasok App»: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έγινε το πρώτο πολιτικό κόμμα με δική του εφαρμογή για το κινητό (video)

Η σχετική ανακοίνωση

6 Σεπτεμβρίου 2022 13:24
«Pasok App»: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έγινε το πρώτο πολιτικό κόμμα με δική του εφαρμογή για το κινητό (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έγινε την 3η του Σεπτέμβρη, το πρώτο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα -και από τα πρώτα σε ευρωπαϊκό επίπεδο- με εφαρμογή στο κινητό.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πρωτοπορεί με δράσεις που έχουν στόχο την άμεση διασύνδεση με την κοινωνία και την έκφραση των αναγκών των πολιτών. Επενδύει και αξιοποιεί τη συμμετοχικότητα, τις νέες τεχνολογίες και κάθε μέσο, για την έκφραση των αναγκών των πολιτών.

Δείτε επίσης: «Καρφιά» Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: «Δεν θέλουν να έρθουν όλα στο φως, γιατί τότε θα φύγουν νύχτα» (video)

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Το νέο mobile app του ΠΑΣΟΚ (Pasok App), παρέχει μια σειρά από δυνατότητες με στόχο την άμεση ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητες του Κινήματος, την ενεργή συμμετοχή των πολιτών. Tα πιο βασικά χαρακτηριστικά:
● Δυνατότητα άμεσης και εύκολης ψηφιακής εγγραφής
● Υποβολή προτάσεων και ιδεών για θέματα καθημερινότητας και για δράσεις του Κινήματος
● Άμεση ενημέρωση για το ρυθμό της επικαιροτητας, Νέα, άρθρα, ανακοινώσεις του Κινήματος
● Ενημέρωση για την κοινοβουλευτική δραστηριότητα
● Άμεση σύνδεση με την πλατφόρμα της Ψηφιακής Κοινωνίας – Digital Society
● Εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για κάθε πεδίο δράσης
● Πληροφορίες για την ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βιογραφικά στοιχεία των εκπροσώπων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Επιπλέον τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για εκδηλώσεις και δράσεις, να συμμετέχουν σε πλατφόρμες ανοικτής διαβούλευσης για θέματα που αφορούν τον τόπο τους ή όλη την επικράτεια και να έχουν ενεργό ρόλο σε τοπικές εκδηλώσεις και να επικοινωνούν τις προτάσεις τους.

Η εφαρμογή είναι αρχικά διαθέσιμη ως πρώτη έκδοση (πιλοτική λειτουργία) σε android ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για κινητά με λειτουργικό apple ios. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την εφαρμογή σε android εδώ: https://digitalsociety.gr/mobile ή να την αναζητήσετε με “Pasok App” στο Google Play.

 

Ροή ειδήσεων

Share