Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Συγκινεί ο Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου, έκλαιγα για ώρες...» (video)

Η αποκάλυψη για το coming out στους δικούς του

7 Μαΐου 2024 19:14
Συγκινεί ο Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου, έκλαιγα για ώρες...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στη νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα και ανέφερε πως είναι ένας άνθρωπος που συγκινείται εύκολα και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του με το να δακρύζει, καθώς πιστεύει πως η γενναιότητα σημαίνει να είσαι ανοιχτός στις συναισθηματικές εκφράσεις.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τους πολιτικούς.

Κασσελάκης: «Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και για τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τον προσανατολισμό του: «Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα. Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για την προδοσία που έζησε η οικογένειά του και είπε ότι «από νωρίς στα 13 μου ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου έζησε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει, ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει σχηματίσει. Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα».

Τα πρώτα λόγια της Άννας Δρούζα μετά από 9 χρόνια απουσίας: «Θέλω να ζητήσω από εσάς...»

Η Άννα Δρούζα επέστρεψε στην τηλεόραση και είναι πια γεγονός. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο Open και πρώτος της καλεσμένος, μάλιστα, είναι ένα πολύ δυνατό όνομα στην πρεμιέρα και δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, θέλησε να απευθύνει ένα πρώτο μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς γύρισε στους δέκτες μας με εκπομπή, ύστερα από εννέα ολόκληρα χρόνια. Με το δικό της τρόπο, θέλησε να μας συστήσει στην νέα τηλεοπτική συνήθεια, που μας ετοιμάζει, ζητώντας και κάτι ακόμη στο τέλος της... παρουσίασης από τον κόσμο.

Τα πρώτα λόγια της Άννας Δρούζα στην επιστροφή της

«Σας καλωσορίζω στο Open και σε μια καινούργια εκπομπή, που ξεκινά και θα λέγεται "Όσα (δε) λέμε. Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, θα συζητάμε με ανθρώπους που έχετε αγαπήσει, για το τι μας απασχολεί σε αυτή τη ζωή. Πώς θα περάσουμε καλά, τι βιώματα έχουμε, τα κοινά μας συναισθήματα και οι αγωνίες μας.

Ελπίζω να σας ενδιαφέρει και θα ήθελα, μάλιστα, να έχετε και τις δικές σας ιδέες να προτείνετε. Να μας ζητήσετε ποιους να φέρουμε στην εκπομπή, ποιους αγαπάτε. Πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης», ανέφερε η Άννα Δρούζα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share