Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Νέα μεγάλη ενημέρωση υλικολογισμικού για τη Z9 της Nikon

Οι νέες λειτουργίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών

14 Μαρτίου 2024 16:17
Η Z9 της Nikon
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα την κυκλοφορία της έκδοσης 5.00 για το υλικολογισμικό του κορυφαίου μοντέλου φωτογραφικής μηχανής mirrorless πλήρους κάδρου, της Nikon Z 9. Η τελευταία ενημέρωση εισάγει μια σειρά από νέες λειτουργίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών, από την αύξηση της ευελιξίας για τους αθλητικούς φωτογράφους έως τη βελτίωση των φωτογραφιών πορτραίτων. Το δεύτερο μπορεί να επιτευχθεί χάρη στην εισαγωγή των νέων λειτουργιών «Απάλυνση δέρματος» και «Ισορροπία εμφάνισης πορτραίτου» καθώς και το Picture Control «Πορτραίτο πλούσιων τόνων».

Ως μέρος της αναβάθμισης, προστέθηκε μια λειτουργία κράτησης στην Αυτόματη λήψη, επιτρέποντας στους φωτογράφους και στους δημιουργούς video να καθορίζουν την ώρα έναρξης, τον χρόνο και τη διάρκεια μιας λήψης, μειώνοντας κατά συνέπεια την κατανάλωση μπαταρίας για πιο αποδοτική ροή εργασίας. Επιπλέον, μια επιλογή χαμηλότερης ταχύτητας [C15] έχει προστεθεί στη λειτουργία «Αποτύπωση καρέ σε υψηλή ταχύτητα+» για αυξημένη χρήση κατά τη συνεχή λήψη. Περαιτέρω βελτιώσεις στη λειτουργία της Z 9 θα γίνουν ορατές μέσω της νέας ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης ορατότητας και της αύξησης του αριθμού των λειτουργιών που μπορούν να αντιστοιχιστούν σε προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου. Η χειροκίνητη εστίαση εξασφαλίζεται επίσης με ζωντανή προβολή σε μέγιστο διάφραγμα κατά τη λειτουργία χειροκίνητης εστίασης, επιτρέποντας στους χρήστες να διατηρούν τον πλήρη έλεγχο.

Νέα μεγάλη ενημέρωση υλικολογισμικού για τη Z9 της Nikon

Συνολικά, η έκδοση υλικολογισμικού 5.00 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία χρήσης και να αυξήσει τόσο την ταχύτητα όσο και την απόδοση. Με αυτά τα δεδομένα, οι φωτογράφοι μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τον συνεχή φωτισμό LED του Profoto A10 ως βοηθητικό φωτισμό AF*1. Επιπλέον, η προσθήκη της επιλογής «Προτίμηση σημείου εστίασης (προτεραιότητα προσώπου)» επιτρέπει στους χρήστες να επικεντρώνουν την προβολή στο πρόσωπο του θέματός τους όταν βλέπουν τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει στη λειτουργία zoom απεικόνισης.

Ωστόσο, η λίστα των λειτουργιών που έχουν γίνει προσβάσιμες χάρη στην έκδοση υλικολογισμικού 5.00 δεν σταματά εδώ. Η πλήρης λίστα, μαζί με την πρόσβαση στη δωρεάν λήψη του, βρίσκονται στο Kέντρο λήψεων της Nikon. Η Nikon προσπαθεί συνεχώς να καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών μέσω τακτικών ενημερώσεων υλικολογισμικού, παρέχοντας χρήσιμες λειτουργίες. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.europe-nikon.com

Νέα μεγάλη ενημέρωση υλικολογισμικού για τη Z9 της Nikon

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ NIKON

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς, αξεσουάρ συστήματος και sports optics και ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος φωτογραφικός εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στο μέγιστο βαθμό. Τα βραβευμένα ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα και συστήματα sports optics της Nikon φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά σε εσάς με δραστηριότητες που κυμαίνονται από την παρατήρηση πουλιών έως το θέατρο, το γκολφ και τα ταξίδια. Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, η Nikon ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/NikonGR

 

Ροή ειδήσεων

Share