Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τα φυτά του τεμπέλη: Με αυτά θα ομορφύνεις το μπαλκόνι σου και χωρίς να χρειάζονται πολύ φροντίδα (video)

Δείτε το βίντεο με τα φυτά που δεν θα σε ταλαιπωρήσουν

26 Σεπτεμβρίου 2022 10:06
Τα φυτά του τεμπέλη: Με αυτά θα ομορφύνεις το μπαλκόνι σου και χωρίς να χρειάζονται πολύ φροντίδα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φθινοπωριάζει σιγά σιγά οπότε ο καθένας από εμάς αναρωτιέται τι μπορεί να φυτέψει τον Σεπτέμβρη στον κήπο ή τις γλάστρες του. Γιατί να μην διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας με όμορφα φυτά που δεν χρειάζονται πολύ φροντίδα;

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αραχνοπαγίδα: Αυτό είναι το φυτό που θα σας απαλλάξει για πάντα από την παρουσία αραχνών και άλλων εντόμων στο σπίτι

Αφού πρώτα έχεις καθαρίσει το μπαλκόνι σου ήρθε η στιγμή να προσθέσεις χρώμα και ομορφιά και πως θα γίνει αυτό; Με μερικά φυτά φυσικά!

Ωστόσο, αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος επέλεξε κάποια φυτά για το μπαλκόνι σου τα οποία να μην χρειάζονται πολύ φροντίδα και να είναι αρκετά ανθεκτικά.

Στο παρακάτω βίντεο θα ανακαλύψεις ποια είναι τα φυτά που θα ομορφύνουν το μπαλκόνι σου χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσεις.

Άλλαξε η τύχη σας: Αυτά είναι τα φυτά σπιτιού που θα σας ευνοήσουν στον ερωτικό τομέα

Είναι δυνατόν τα φυτά να επηρεάζουν την τύχη μας; Τα φυτά είναι φορείς υψηλής ενέργειας και σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι, «φιλτράρουν» την ενέργεια που περνά στο χώρο μας δημιουργώντας ένα ισορροπημένο περιβάλλον. Με την ευκαιρία, δείτε ποιό φυτό είναι φυσικός "εξολοθρευτής" εντόμων.

Ορισμένα φυτά θεωρούνται τυχερά και οι περισσότεροι έχουμε ακούσει για κάποια από αυτά. Θεωρούνται μαγνήτες της καλής τύχης – της αγάπης, της υγείας, της ευτυχίας, της ευημερίας, του χρήματος και γενικά φιλτράρουν την αρνητική ενέργεια. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια από αυτά τα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και σας τα παρουσιάζουμε.

Φυτά και λουλούδια για εύνοια στον ερωτικό τομέα

  • Παιώνια

H παιωνία είναι η βασίλισσα των λουλουδιών και αποτελεί σύμβολο της αγάπης και της καλής τύχης. Αυτό το ρομαντικό λουλούδι κρατά ζωντανό τον πόθο και τον έρωτα. Το πανέμορφο άνθος της κοσμεί τις περισσότερες φορές την ανθοδέσμη της νύφης.

Άλλαξε η τύχη σας: Αυτά είναι τα φυτά σπιτιού που θα σας ευνοήσουν στον ερωτικό τομέα

Τη φυτεύουμε σε γόνιμο έδαφος που κρατάει υγρασία, αλλά δεν λασπώνει. Αν στην περιοχή μας σημειώνεται παγετός στο τέλος του χειμώνα, καλό θα είναι να τη μεταφέρουμε μέσα στο σπίτι. Μεγαλύτερη «δύναμη» έχουν οι ποικιλίες που βγάζουν κόκκινα λουλούδια. Αντί για τις παιώνιες μπορούμε να φυτέψουμε ιβίσκους ή γαρδένιες.

Επίσης, τα φυτά έρωτας, πόθος και η τριανταφυλλιά, που είναι το κατεξοχήν ερωτικό λουλούδι. Οι τουλίπες– ειδικά οι λευκές, συμβολίζουν την πίστη.

Τοποθετούμε τα λουλούδια της αγάπης νοτιοδυτικά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share