Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Άντε να ξεμπερδεύουμε: Βρέθηκε το μείγμα 2 υλικών που θα μας απαλλάξει για πάντα από τις κατσαρίδες!

Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά μπορεί να κάνει!

22 Μαΐου 2022 15:32
Άντε να ξεμπερδεύουμε: Βρέθηκε το μείγμα 2 υλικών που θα μας απαλλάξει για πάντα από τις κατσαρίδες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά, αλλά περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες για εσένα και το σπίτι σου. Με αυτό το μείγμα θα απαλλαχθείς μια για πάντα από τις κατσαρίδες!

Σήμερα, θα σας δείξουμε έναν ασφαλή τρόπο για την εξάλειψή τους και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας ξανααπασχολήσουν για αρκετό καιρό. Καλό θα ήταν να αποτρέψετε εξ' αρχής την γέννηση τους, απομακρύνοντας αρχικά τα αυγά τους!

Θα χρειαστείτε

1 κρόκο αυγού

30-50g Βορικού οξέος σε σκόνη

Παρασκευή:

Βάλτε σε ένα μπολ τον κρόκο και το βορικό οξύ. Ανακατέψτε για να κάνετε ένα παχύ μείγμα. Στη συνέχεια, φορώντας πάντα γάντια, φτιάξτε μικρές μπάλες από αυτό το μείγμα, αφήστε τις να στεγνώσουν για μια ώρα και στη συνέχεια τοποθετήστε τις γύρω από το σπίτι σε εξέχουσες θέσεις και γωνίες . Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κουζίνα και το μπάνιο.

κατσαριδεσ-σπιτι

Οι κατσαρίδες θα θα προσεγγίσουν τις μπάλες και θα τις αγγίξουν με το μουστάκι τους.

Η μπάλα του βορικού οξέος θα εξουδετερώσει την κατσαρίδα. Ένας αυξανόμενος αριθμός των κατσαρίδων θα έρθει κοντά στις μπάλες. Αρχικά, μπορεί να σκεφτείτε ότι αυτό το απλό τέχνασμα δεν έχει αποτελέσματα, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες, θα καθαρίσετε ένα μεγάλο αριθμό νεκρών εντόμων και τελικά, θα εξαφανιστούν εντελώς.

Οι θηλυκές κατσαρίδες μπορούν να έχουν κάνει αυγά και να εκκολαφτεί μια νέα γενιά. Ως εκ τούτου, εάν χρειάζεται, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία μετά από 6 μήνες.

Επιπλέον, μην ανησυχείτε για τις μπάλες του βορικού οξέος γύρω από το σπίτι σας, δεδομένου ότι είναι απολύτως ασφαλές για εσάς, την οικογένειά σας, τις γάτες σας, και τα σκυλιά. Το βορικό οξύ χρησιμοποιείται για την απολύμανση, αλλά δεν είναι τοξικό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share