Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Έλιωσε σκελίδες από σκόρδο και τις έτριψε σε γυάλινο παράθυρο! Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει!

Θα τρέξετε να το κάνετε!

20 Νοεμβρίου 2021 15:46
Έλιωσε σκελίδες από σκόρδο και τις έτριψε σε γυάλινο παράθυρο! Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό ότι το σκόρδο εκτός από την μαγειρική, χρησιμεύει και αλλού. Έχει πολλαπλές χρήσεις και κάποιες από αυτές είναι άγνωστες και περίεργες. Αν δεν έχετε κόλλα στο σπίτι σας, μην αγχώνεστε. Το σκόρδο γίνεται και κόλλα κολλάει ακόμα και ραγισμένο παράθυρο!

Δείτε επίσης: Βάζει σκόρδο μέσα στο γάλα - Όταν το πίνει γίνεται κάτι θαυματουργό!

Αν έχετε σκελίδες σκόρδου στο ψυγείο, είναι πανεύκολο να δημιουργήσετε μια κόλα.Πάρτε τις σκελίδες και λιώστε τες. Αν τρίψετε το μείγμα του σκόρδου σε χαρτί ή γυαλί, τότε θα δείτε ότι λειτουργεί. Οι κόλλες που κατασκευάζονται από σκόρδο χρησιμοποιούνται στην Κίνα για την επισκευή γυαλιών!

σκόρδο παράθυρο

Μπορείτε να επιδιορθώσετε ένα σπασμένο παράθυρο με σκόρδο!Τρίψτε την κομμένη πλευρά απλά πάνω στο ραγισμένο τζάμι και σκουπίστε τον χυμό του σκόρδου με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας.

Θα δείτε καθαρά όλα τα ραγίσματα να γεμίζουν με τον φυσικό χυμό του σκόρδου, και θα παρεμποδίσει μελλοντικό σπάσιμο του τζαμιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την απλή λύση και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου αν έχει ραγίσει ή σπάσει.

Το θαυματουργό γιατροσόφι με σκόρδο που αν το πιείτε θα ζήσετε 100 χρόνια!

Το θαυματουργό γιατροσόφι με σκόρδο που αν το πιείτε θα ζήσετε 100 χρόνια!

Αυτό το αρχαίο δώρο θα βοηθήσει να αποφράξετε τις αρτηρίες σας, προλαμβάνει λοιμώξεις, μειώνει την υψηλή χοληστερόλη και ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Δεν φαντάζεστε γιατί βάζει σκόρδο μέσα στο μέλι… Θα το κάνετε και εσείς!

Αυτή η συνταγή θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πολλά και διάφορα θέματα υγείας, όπως: κρυολογήματα, κούραση, μολύνσεις, αθηροσκλήρωση και συμβάλει στη μείωση της υψηλής χοληστερόλης. Γενικά, αυτή η αρχαία θεραπεία είναι πολύ υγιεινή και ωφέλιμη δεδομένου ότι διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και καθαρίζει το συκώτι σας.
Με καθαρό συκώτι ωφελείτε ολόκληρο το σώμα: Το συκώτι μας, μας εξομολογείται και μας συμβουλεύει…και ισχυρό ανοσοποιητικό, πραγματικά ο οργανισμός μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!
μέχρι ΚΑΙ αυτοάνοσα:

γιατροσόφι με σκόρδο

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά για αυτό το ισχυρό γιατροσόφι:

Υλικά

4 βιολογικά λεμόνια ολόκληρα με την φλούδα
4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
2 λίτρα νερό
1 ρίζα τζίντζερ 3-4 εκ. ή 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τζίντζερ
Προετοιμασία:

1. Πλύνετε καλά τα λεμόνια και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια

2. Καθαρίστε το σκόρδο

3. Ανακατέψτε το σκόρδο, τα λεμόνια και το τζίντζερ στο μπλέντερ

4. Αδειάστε το μείγμα σε μια κατσαρόλα

5. Προσθέστε το νερό και ανακατεύετε μέχρι να αρχίσει να βράζει

6. Μετά από αυτό, αφήστε το να κρυώσει

7. Σουρώστε το και ρίξτε το διάλυμα σε γυάλινη φιάλη.

Χρήση:
Πίνετε αυτό το ρόφημα, αφού συνεννοηθείτε με ειδικό, με άδειο στομάχι, 2 ώρες πριν το γεύμα κάθε ημέρα για τρεις εβδομάδες. Μετά από 3 εβδομάδες, κάνετε μία παύση για μία εβδομάδα και εν συνέχεια καταναλώστε για άλλες 3 εβδομάδες.

Μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι εάν θεωρείτε ότι η γεύση του είναι αρκετά έντονη.

Θα αισθανθείτε το σώμα σας να αναζωογονείται και να αναρρώνει μετά από 3 εβδομάδες.

Αυτό το αρχαίο ρόφημα μπορεί να βοηθήσει στο να αποφευχθεί η αποτιτάνωση, που είναι το αποτέλεσμα της ανάπτυξης πέτρας στα νεφρά και μπορεί επίσης να βοηθήσει στο να αποφευχθούν θρομβώσεις του αγγειακού συστήματος.

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής. Το news-tora.eu δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, άσκηση, διατροφή, εφαρμογή φαρμάκων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια που προκύπτει από την ανάγνωση ή την παρακολούθηση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share