Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Bershka: H πιο σικάτη πουκαμίσα που κολακεύει την μέση είναι σε απίστευτη τιμή

Μην την χάσετε!

11 Μαΐου 2020 14:48
Bershka: H πιο σικάτη πουκαμίσα που κολακεύει την μέση είναι σε απίστευτη τιμή

Αυτή η λευκή πουκαμίσα από τα καταστήματα Bershka έγινε γίνει το αγαπημένο ρούχο του καλοκαιριού και όχι μόνο!

Αν το δεις θα το λατρέψεις και θα θέλεις και εσύ να το αγοράσεις για να το φορέσεις στις πρώτες σου εξόδους!

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει τέλεια και με αυτά τα άσπρα πέδιλα!

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

Κοντό φόρεμα από ποπλίνα με γιακά πουκαμίσου και μακριά μανίκια. Κλείσιμο με κουμπιά και μέση ρυθμιζόμενη με δετή ζώνη.

Θα το βρεις εδώ

Bershka e shop: Βρήκαμε το μπλουζάκι που φωνάζει από μακριά "άνοιξη" με μόλις 17,99€

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο "εξωτικό" μπλουζάκι στην εκπληκτική τιμή των 17,99€!

Μπορεί με τα τωρινά δεδομένα να μην μπορούμε να χαζέψουμε στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο τοπ.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους. Έχει φλοράλ pattern, όγκο στα μανίκια και δένει με ένα υπέροχο κόμπο κάτω από το στήθος, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν αυτά που μας έκαναν να το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά! Αν αναρωτιέσαι πως θα το συνδύαζες για μια πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το κοντό flare τζιν.

.Όπως κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι "μυρίζει" άνοιξη! Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share