Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

ZARA e - shop: Βρήκαμε το φόρεμα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα - Έχει παλ χρώματα και λουλούδια

Θα το λατρέψετε!

27 Απριλίου 2020 08:56
ZARA e - shop: Βρήκαμε το φόρεμα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα  - Έχει παλ χρώματα και λουλούδια

Βρήκαμε το τέλειο φόρεμα για κάθε γυναίκα στην νέα καλοκαιρινή συλλογή από το online store του ZARA, ξεπουλάει σαν τρελό μιας και αποτελεί ένα από τα κομμάτια της limited edition που θα προκαλέσουν κανονικό πανικό φέτος.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να είσαι έτοιμη και να έχεις στη συλλογή σου τα πιο μοναδικά κομμάτια που θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Τα ZARA σου έχουν για ακόμη μία φορά τη λύση και έτσι δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις το συγκεκριμένο φόρεμα που σου βρήκαμε. Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα κομμάτια που έχει για εσένα και σου τα προτείνουμε.

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα εξαιρετικά πέδιλα!

Το συγκεκριμένο φλοράλ φόρεμα, αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από αυτά, μιας και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις, αφού μπορείς να το φορέσεις στις εξόδους σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Κοστίζει 89,95€ και θα το βρεις εδώ.

ZARA e-shop: Αγοράστε τη φούστα που είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι - Κοστίζει 22,95€

Το Athensmagazine.gr, καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για την γκαρνταρόμπα σας. Σήμερα, "ανακαλύψαμε" μία πουά φούστα από τα ZARA, η οποία έχει οικονομική τιμή, καθώς κοστίζει 22,95 ευρώ. Είμαστε σίγουροι, ότι θα την λατρέψετε, γιατί έχει τρομερό χρώμα, ενώ μάλιστα είναι must have κομμάτι για το Καλοκαίρι.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία πουά φούστα που έχει το χρώμα της μέντας.

Πρόκειται για μια φούστα που θα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Είναι ψηλόμεση μίντι, με λάστιχο στη μέση. Στο κάτω μέρος έχει σκίσιμο, ενώ μπροστά έχει κουμπιά. Κι επειδή το Athensmagazine.gr, φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ τα πέδιλα που ταιριάζουν απόλυτα με τη φούστα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Care for fiber: EcoVero™Viscose. Το EcoVero™ πιστοποιείται από το οικολογικό σήμα της ΕΕ και συμμορφώνεται με τα πιο απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την πρώτη ύλη έως την κατασκευή της βοηθώντας μας να φροντίζουμε το περιβάλλον. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share